Darıcalı Öğretmenler Robotik Kodlayacak

Darıca 27.11.2018 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğretmenler Robotik Kodlayacak

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, MARKA tarafından kabul edilip finanse edilen öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projesi başladı.

Öğretmenlerin eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak, çağın ihtiyacına uygun değişimi destekleyen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştu. Oluşturulan platform çerçevesinde öğretmenlerin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit edilerek yeteneklerinin gelişimine fırsatlar sunulmuştu. Darıcalı Bilişim Teknolojileri öğretmenlerin istekleri ile öğretmenlere ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verilmişti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde öğretmenlere verilen ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ projesi destek almaya hak kazandı. Gelinen süreçte öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projesi önceki gün başladı. HAYIRLI OLSUN Tüm öğretmenlere teşekkür eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştuk. Platform çerçevesinde öğretmenlerimize ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verdik. Eğitimimiz MARKA’dan destek almaya hak kazanmıştı. MARKA tarafından kabul edilip finanse edilen öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projemiz başladı.  projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. 40 KURSİYER EĞİTİM ALACAK Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda başlatılan proje hakkında bilgi veren okul müdürü Muzaffer Gülcü, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ adlı destek almaya hak kazanan projesinin eğitim-uygulama aşamasına okulumuz ev sahipliği yaptı.  Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyemizde uygulanan eğitim okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan 40 kursiyer ile iki hafta sürecek.” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI  
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, MARKA tarafından kabul edilip finanse edilen öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projesi başladı.

Öğretmenlerin eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak, çağın ihtiyacına uygun değişimi destekleyen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştu. Oluşturulan platform çerçevesinde öğretmenlerin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit edilerek yeteneklerinin gelişimine fırsatlar sunulmuştu. Darıcalı Bilişim Teknolojileri öğretmenlerin istekleri ile öğretmenlere ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verilmişti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde öğretmenlere verilen ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ projesi destek almaya hak kazandı. Gelinen süreçte öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projesi önceki gün başladı.

HAYIRLI OLSUN

Tüm öğretmenlere teşekkür eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştuk. Platform çerçevesinde öğretmenlerimize ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verdik. Eğitimimiz MARKA’dan destek almaya hak kazanmıştı. MARKA tarafından kabul edilip finanse edilen öğretmenler için ‘Robotik ve Kodlama Eğitimi’ projemiz başladı.  projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

40 KURSİYER EĞİTİM ALACAK

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda başlatılan proje hakkında bilgi veren okul müdürü Muzaffer Gülcü, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ adlı destek almaya hak kazanan projesinin eğitim-uygulama aşamasına okulumuz ev sahipliği yaptı.  Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyemizde uygulanan eğitim okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan 40 kursiyer ile iki hafta sürecek.” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.