Darıcalılar istedi, belediye yapıyor

Darıca 15.10.2020 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalılar istedi, belediye yapıyor

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi sakinleri evlerine daha rahat ulaşmak için dik yokuşa merdiven istedi. Vatandaşların talebine anında yanıt veren Darıca Belediyesi, mahallede merdiven çalışmalarını başlattı. Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar evlerine daha rahat ulaşmak için Darıca Belediyesi’nden mahallede bulunan dik yokuşa merdiven yapılmasını istedi. Vatandaşların talebine hızlıca yanıt veren Darıca Belediyesi, bahsi geçen dik yokuşa merdiven çalışmalarını başlattı. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmeleri için geldiğimiz görevimizde bunu sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen merdiven talebine anında yanıt vererek çalışmalarımıza başladık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Darıca için canla başla çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi sakinleri evlerine daha rahat ulaşmak için dik yokuşa merdiven istedi. Vatandaşların talebine anında yanıt veren Darıca Belediyesi, mahallede merdiven çalışmalarını başlattı.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar evlerine daha rahat ulaşmak için Darıca Belediyesi’nden mahallede bulunan dik yokuşa merdiven yapılmasını istedi. Vatandaşların talebine hızlıca yanıt veren Darıca Belediyesi, bahsi geçen dik yokuşa merdiven çalışmalarını başlattı. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmeleri için geldiğimiz görevimizde bunu sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen merdiven talebine anında yanıt vererek çalışmalarımıza başladık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Darıca için canla başla çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.