Darıcalılar kar altında yürüdü

Darıca 08.01.2017 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalılar kar altında yürüdü

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki Darıcalılarla kar altında yürüdü. Darıca sahili kar yağışıyla beyaza bürünürken görüntüsü de büyüledi. Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki Darıcalılarla kar altında yürüdü. Darıca sahilinde yoğun kar yağışına rağmen yürüyen Başkan Karabacak, Darıcalıları da yürüyüşlere davet etti. Yürüyüşte Darıca sahilinin kar yağışıyla birlikte kartpostallık manzara görünümüne büründüğü de görüldü. Darıca sahili kar yağışıyla beyaza bürünürken görüntüsü de büyüledi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki Darıcalılarla kar altında yürüdü. Darıca sahili kar yağışıyla beyaza bürünürken görüntüsü de büyüledi.

Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki Darıcalılarla kar altında yürüdü. Darıca sahilinde yoğun kar yağışına rağmen yürüyen Başkan Karabacak, Darıcalıları da yürüyüşlere davet etti. Yürüyüşte Darıca sahilinin kar yağışıyla birlikte kartpostallık manzara görünümüne büründüğü de görüldü. Darıca sahili kar yağışıyla beyaza bürünürken görüntüsü de büyüledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.