“Darp edildik!”

Spor 03.02.2020 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darp edildik!”

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Gölcükspor deplasmanında centilmenlik dışı olaylara maruz kaldıklarını ve darp edildiklerini söyledi. Yaşananları Gölcükspor camiasına mal etmediğini ifade eden Dervent, maça kardeşçe başlayamadıklarını ancak kardeşçe bitirdiklerini söyledi. Futbola gölge düşen bir kent derbisi geride kalırken, Darıca G.B Teknik Direktörü Selahattin Dervent içini döktü. Üzücü hadiseler yaşadıklarını kaydeden Dervent, “Sahada iyi oynayan takımın kazanması temennisiyle buraya adım attık. Fakat hiç hoş olmayan centilmenlik dışı olaylar yaşandı. Tünelde futbolcularımıza saldırdılar. Isınmaya çıkarken darp edildiler. Hiç beklemediğimiz şeylerdi bunlar. Yakıştıramadık. Ömrüm boyunca Fair-Play’ın yanında oldum. Başkanımız şu anda yurt dışında. Onun mesajı var, bu yaşananlara rağmen ‘centilmenliği elden bırakmayın’ diye tüm futbolculara talimatı var. Tabi ki bütün Gölcük camiasını bütün futbolcuları bundan sorumlu tutmak doğru değil. İçlerinde çok sağduyulu arkadaşlarımız vardı. Ortak bir çaba ile maçın başlaması için oluşması gereken şartları gerçekleştirdik. Kardeşçe başlayamadık maça ama kardeşçe bitirdik. Berabere bitti. Rakip takım teknik heyetini ve futbolcularını kutluyorum. Gördüğümüz gibi olaylar futbola engel olmadı. Yaşananları dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek adına unutturmaya çalışacağız. Kimsenin ismini veremem gözümle görmedim. Gerekli cezayı ya takım verir ya federasyon verir. Ama bu hiç yakışmadı bunu tekrar söyleyeyim. Biz yinede kardeşliği öne çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Tekrar ediyorum kardeşçe başlamadık ama kardeşçe bitti puanları paylaştık”dedi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Gölcükspor deplasmanında centilmenlik dışı olaylara maruz kaldıklarını ve darp edildiklerini söyledi. Yaşananları Gölcükspor camiasına mal etmediğini ifade eden Dervent, maça kardeşçe başlayamadıklarını ancak kardeşçe bitirdiklerini söyledi.

Futbola gölge düşen bir kent derbisi geride kalırken, Darıca G.B Teknik Direktörü Selahattin Dervent içini döktü. Üzücü hadiseler yaşadıklarını kaydeden Dervent, “Sahada iyi oynayan takımın kazanması temennisiyle buraya adım attık. Fakat hiç hoş olmayan centilmenlik dışı olaylar yaşandı. Tünelde futbolcularımıza saldırdılar. Isınmaya çıkarken darp edildiler. Hiç beklemediğimiz şeylerdi bunlar. Yakıştıramadık. Ömrüm boyunca Fair-Play’ın yanında oldum. Başkanımız şu anda yurt dışında. Onun mesajı var, bu yaşananlara rağmen ‘centilmenliği elden bırakmayın’ diye tüm futbolculara talimatı var. Tabi ki bütün Gölcük camiasını bütün futbolcuları bundan sorumlu tutmak doğru değil. İçlerinde çok sağduyulu arkadaşlarımız vardı. Ortak bir çaba ile maçın başlaması için oluşması gereken şartları gerçekleştirdik. Kardeşçe başlayamadık maça ama kardeşçe bitirdik. Berabere bitti. Rakip takım teknik heyetini ve futbolcularını kutluyorum. Gördüğümüz gibi olaylar futbola engel olmadı. Yaşananları dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek adına unutturmaya çalışacağız. Kimsenin ismini veremem gözümle görmedim. Gerekli cezayı ya takım verir ya federasyon verir. Ama bu hiç yakışmadı bunu tekrar söyleyeyim. Biz yinede kardeşliği öne çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Tekrar ediyorum kardeşçe başlamadık ama kardeşçe bitti puanları paylaştık”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.