19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DASİAD’da İngilizce Günleri

Darıca 07.02.2016 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DASİAD’da İngilizce Günleri

Darıca Sanayi ve İşadamları Dernei tarafından üyelere ve üye eşlerine yönelik İngilizce kursları başlatıldı. Haftanın belirli dönemlerinde üyelerin diğer günlerinde ise üye eşlerinin İngilizce eğitimi alabileceği kursların ilkine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan katıldı. Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer, “İşin içinde sosyal ve toplumsal hareketlilik olan her türlü etkinliklerin içinde yerimizi alırken eğitim unsurunun yok sayamazdık. Derneğimizin eğitim etkinlikleri arasında şimdi İngizilizce Kurslarını başalttık. Gelecekte farklı çalışmalar içinde de olacağız.”dedi.

Darıca Sanayi ve İşadamları Dernei tarafından üyelere ve üye eşlerine yönelik İngilizce kursları başlatıldı.

Haftanın belirli dönemlerinde üyelerin diğer günlerinde ise üye eşlerinin İngilizce eğitimi alabileceği kursların ilkine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan katıldı. Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer, “İşin içinde sosyal ve toplumsal hareketlilik olan her türlü etkinliklerin içinde yerimizi alırken eğitim unsurunun yok sayamazdık. Derneğimizin eğitim etkinlikleri arasında şimdi İngizilizce Kurslarını başalttık. Gelecekte farklı çalışmalar içinde de olacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.