Dedikoduları Bitireceğim

Gebze 09.12.2017 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dedikoduları Bitireceğim

AK Parti Gebze İlçe Başkanı olarak atanan İrfan Ayar devir teslim töreninde yaptığı konuşmada en büyük hedefini açıklayarak, “En büyük hedefimiz doğru bile olsa dedikoduyu bitirmektir.” dedi.

Ak Parti Gebze’de devir teslim töreni dün gerçekleştirildi. Hasan Soba yönetiminde ki Ak Part Gebze İlçe Teşkilatı’nın istifasının ardından genel merkez İrfan Ayar’ı ilçe başkanı olarak atamıştı. Ak PartKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’dan yetki belgesini alan Ak Part’li Ayar, ilçe teşkilatında bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Hasan Soba’dan devraldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ak Part Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Türkiye bugün hem içeriden hem dışarıda çok büyük mücadele veriyor.   FERAGAT EDEREK ÇALIŞTINIZ Türkiye bir sürü örgütle mücadele ederken, bir yandan Siyonistlerle mücadele ediyoruz. İnsanlarımız ülkesine sahip çıkma adına sımsıkı sarılmış durumda. Kuruluşundan bugüne kadar ‘Ben değil, biz varız’ diye çalışan ve mücadele eden bir teşkilata sahibiz. Hiçbir karşılık beklemeden kendinizden feragat ederek çalıştınız. Hepinizi bu konuda teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Ne kadar aramızsa fitne sokmak isteyen varsa boşuna uğraşıyorlar, tablo burada. Hasan bey ekibiyle birlikte çok iyi hizmetler yaptı.   HASAN BAŞKAN ÖNÜMÜZÜ AÇTI Her seçimde oranımız yükseliyor, bize düşen görev bu oranı daha da artırmak. Kongre sürecinde Hasan başkan ekibiyle bize örnek oldu, önümüzü açtı. Hiçbir menfaat beklemeden, partimizin tüzüğüne uygun bir şekilde hareket etti. Bundan sonra bizde yönetim kurulumuzu oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Her gittiğimiz teşkilattan bir ilçe yönetimimizi çıkartabilirsiniz. Gönlüm kimseyi dışarıda bırakmadan, yönetimin içine dâhil etmek. Ama tüzük gereği 25 kişiyle birlikte çalışacağız.  Bunu yaparken başarılı ya da başarısız anlamında düşünmeyin. Bunu yaparken birçok kıstası dikkate alıyoruz.   DEDOKODUYU BİTİRECEĞİZ Sizlerden öncelikle hakkınızı helal etmeyi istiyorum. Bir hafta içinde yönetimi şekillendireceğiz. Genel merkezin onayıyla beraber icraatlarımıza başlayacağız. En büyük hedefimiz doğru bile olsa dedikoduyu bitirmektir. Bu bize büyük zarar veriyor. Bu konuda birlikteliği sağlayacağız. Sonra da yarın seçim varmış gibi sahaya ineceğiz. Bizim genel başkanımız başımızı öne eğecek hiçbir hareketin içinde olmadı. Biz sahaya indiğimizde insanların fikirleri etkilenecektir. 25 kişilik yönetim birlikte çalışacak, ortak hareket edecek, herkes bu çalışmanın içinde olacak.” dedi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı olarak atanan İrfan Ayar devir teslim töreninde yaptığı konuşmada en büyük hedefini açıklayarak, “En büyük hedefimiz doğru bile olsa dedikoduyu bitirmektir.” dedi.

Ak Parti Gebze’de devir teslim töreni dün gerçekleştirildi. Hasan Soba yönetiminde ki Ak Part Gebze İlçe Teşkilatı’nın istifasının ardından genel merkez İrfan Ayar’ı ilçe başkanı olarak atamıştı. Ak PartKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’dan yetki belgesini alan Ak Part’li Ayar, ilçe teşkilatında bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Hasan Soba’dan devraldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ak Part Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Türkiye bugün hem içeriden hem dışarıda çok büyük mücadele veriyor.

 

FERAGAT EDEREK ÇALIŞTINIZ

Türkiye bir sürü örgütle mücadele ederken, bir yandan Siyonistlerle mücadele ediyoruz. İnsanlarımız ülkesine sahip çıkma adına sımsıkı sarılmış durumda. Kuruluşundan bugüne kadar ‘Ben değil, biz varız’ diye çalışan ve mücadele eden bir teşkilata sahibiz. Hiçbir karşılık beklemeden kendinizden feragat ederek çalıştınız. Hepinizi bu konuda teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Ne kadar aramızsa fitne sokmak isteyen varsa boşuna uğraşıyorlar, tablo burada. Hasan bey ekibiyle birlikte çok iyi hizmetler yaptı.

 

HASAN BAŞKAN ÖNÜMÜZÜ AÇTI

Her seçimde oranımız yükseliyor, bize düşen görev bu oranı daha da artırmak. Kongre sürecinde Hasan başkan ekibiyle bize örnek oldu, önümüzü açtı. Hiçbir menfaat beklemeden, partimizin tüzüğüne uygun bir şekilde hareket etti. Bundan sonra bizde yönetim kurulumuzu oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Her gittiğimiz teşkilattan bir ilçe yönetimimizi çıkartabilirsiniz. Gönlüm kimseyi dışarıda bırakmadan, yönetimin içine dâhil etmek. Ama tüzük gereği 25 kişiyle birlikte çalışacağız.  Bunu yaparken başarılı ya da başarısız anlamında düşünmeyin. Bunu yaparken birçok kıstası dikkate alıyoruz.

 

DEDOKODUYU BİTİRECEĞİZ

Sizlerden öncelikle hakkınızı helal etmeyi istiyorum. Bir hafta içinde yönetimi şekillendireceğiz. Genel merkezin onayıyla beraber icraatlarımıza başlayacağız. En büyük hedefimiz doğru bile olsa dedikoduyu bitirmektir. Bu bize büyük zarar veriyor. Bu konuda birlikteliği sağlayacağız. Sonra da yarın seçim varmış gibi sahaya ineceğiz. Bizim genel başkanımız başımızı öne eğecek hiçbir hareketin içinde olmadı. Biz sahaya indiğimizde insanların fikirleri etkilenecektir. 25 kişilik yönetim birlikte çalışacak, ortak hareket edecek, herkes bu çalışmanın içinde olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.