Demet Akalın'dan, Kocaeli'ye okul!

Kocaeli 14.10.2019 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Demet Akalın'dan, Kocaeli'ye okul!

Demet Akalın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Konser gelirini Vakfı’na bağışlayacağını açıklayan şarkıcı, anlamlı bir projeye daha imza atacağını söyledi: Mehmetçik KÖY OKULU YAPTIRACAĞIM Akalın, "Büyük konserlerimin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bırakıyorum. Devletimin ve milletimin yanındayım. Şimdi de okul yaptıracağım. Hakan Altun yaptırdı, kendisini arayıp nasıl yaptığını sordum. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yer tespiti istedik. Kendi memleketim ’te ya da başka bir yerde babamın adına köy okulu yaptıracağım.” dedi.

Demet Akalın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Konser gelirini Vakfı’na bağışlayacağını açıklayan şarkıcı, anlamlı bir projeye daha imza atacağını söyledi: Mehmetçik

KÖY OKULU YAPTIRACAĞIM
Akalın, "Büyük konserlerimin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bırakıyorum. Devletimin ve milletimin yanındayım. Şimdi de okul yaptıracağım. Hakan Altun yaptırdı, kendisini arayıp nasıl yaptığını sordum. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yer tespiti istedik. Kendi memleketim ’te ya da başka bir yerde babamın adına köy okulu yaptıracağım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.