Demirbaş ailesi çok heyecanlı

Darıca 26.08.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Demirbaş ailesi çok heyecanlı

DEMİR TUĞRA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATACAK

Bölgemizin tanınan iş, siyasi ve spor adamlarından, bir dönem Tayfunspor ve Sultan Orhanspor Kulüpleri’nin başkanlığını, bir dönem ise Darıca MHP ilçe başkanlığı yapan Eldem Hırdavat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Nuri Demirbaş, biricik oğlu Demir Tuğra’yı sünnet ettirecek. Şu sıralar davetiye dağıtımı için tatlı bir telaş içinde olan Çilem&Murat Demirbaş çifti, yakışıklı oğulları Demir Tuğra’nın ilk mürüvveti için görkemli bir sünnet töreni adına geri sayıma geçtiler. DÜĞÜN CAM MEKAN RESTAURANT’TA 30 Ağustos’ta Cam Mekan Restaurant’ta 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan sünnet düğününe çok sayıda iş, siyasi ve spor adamının katılması bekleniyor. İşadamı Demirbaş yaptığı açıklamada, “Oğlum için düzenleyeceğimiz sünnet düğünümüzü, tüm dostlarımızı, sevdiklerimizi ve yakınlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
DEMİR TUĞRA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATACAK

Bölgemizin tanınan iş, siyasi ve spor adamlarından, bir dönem Tayfunspor ve Sultan Orhanspor Kulüpleri’nin başkanlığını, bir dönem ise Darıca MHP ilçe başkanlığı yapan Eldem Hırdavat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Nuri Demirbaş, biricik oğlu Demir Tuğra’yı sünnet ettirecek. Şu sıralar davetiye dağıtımı için tatlı bir telaş içinde olan Çilem&Murat Demirbaş çifti, yakışıklı oğulları Demir Tuğra’nın ilk mürüvveti için görkemli bir sünnet töreni adına geri sayıma geçtiler.

DÜĞÜN CAM MEKAN RESTAURANT’TA

30 Ağustos’ta Cam Mekan Restaurant’ta 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan sünnet düğününe çok sayıda iş, siyasi ve spor adamının katılması bekleniyor. İşadamı Demirbaş yaptığı açıklamada, “Oğlum için düzenleyeceğimiz sünnet düğünümüzü, tüm dostlarımızı, sevdiklerimizi ve yakınlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.