19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirci’nin ekipleri 24 saat...

Çayırova 06.01.2015 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Demirci’nin ekipleri 24 saat...

Yoğun kar yağışının beklendiği şu günlerde önlemlerini alan Çayırova Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile tuzlama ve yol açma çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürmeye hazır.

Çayırova'da Ekipler 24 Saat 3 Vardiya Olarak Mesaide Yağışların başlamasıyla aşırı buzlanma ve donmaya karşı 24 saat tuzlama ve yol açma çalışması yapan Çayırova Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere, sokaklarda da tuzlama robotları öncülüğünde çalışmalar gerçekleştirmeye başladı. 24 saat boyunca üç ayrı ekip ile çalışmalarını yürüten Çayırova Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kış şartlarına karşı tüm tedbirleri alarak ilçenin sorun yaşamaması için seferber oldu. Çayırova’da sorun yok… Pazartesi başlayan ve Çayırova’yı etkisi altına alan kar yağışına karşı tedbirlerini alarak yağış esnasında ve sonrasında hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, gece saatlerinde ana arterlerde yaptığı çalışmalar sonrasında caddelerin sorunsuz bir şekilde ulaşıma açılmasını sağladı. 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (kürüme ve tuzlama), 2 greyder, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör ve çeşitli iş makineleri ile belediye gece gündüz aralıksız çalışıyor. Gece ana arterlerde, gündüz ise sanayi kuruluşlarının ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tuzlama ve yol açma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını 24 saat boyunca üç vardiya şeklinde sürdürecek. Başkan Demirci: “Ekiplerimiz 24 Saat Çalışıyor” Konu ile alakalı bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediyemiz bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri 24 saat teyakkuz halindeler. İlçe halkının bu kışı sorunsuz geçirmeleri için tüm imkanlarımız ile çalışacağız. 25 kişiden oluşan 3 ayrı ekibimiz 24 saat boyunca 3 vardiya olarak çalışmaya devam edecek.
Yoğun kar yağışının beklendiği şu günlerde önlemlerini alan Çayırova Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile tuzlama ve yol açma çalışmalarını 24 saat boyunca sürdürmeye hazır.

Çayırova'da Ekipler 24 Saat 3 Vardiya Olarak Mesaide

Yağışların başlamasıyla aşırı buzlanma ve donmaya karşı 24 saat tuzlama ve yol açma çalışması yapan Çayırova Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere, sokaklarda da tuzlama robotları öncülüğünde çalışmalar gerçekleştirmeye başladı. 24 saat boyunca üç ayrı ekip ile çalışmalarını yürüten Çayırova Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kış şartlarına karşı tüm tedbirleri alarak ilçenin sorun yaşamaması için seferber oldu.

Çayırova’da sorun yok…

Pazartesi başlayan ve Çayırova’yı etkisi altına alan kar yağışına karşı tedbirlerini alarak yağış esnasında ve sonrasında hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, gece saatlerinde ana arterlerde yaptığı çalışmalar sonrasında caddelerin sorunsuz bir şekilde ulaşıma açılmasını sağladı. 3 tuzlama kamyonu, 2 tuzlama robotu (kürüme ve tuzlama), 2 greyder, 4 JCB, 2 kar küreme aracı, 2 exkavatör ve çeşitli iş makineleri ile belediye gece gündüz aralıksız çalışıyor.

Gece ana arterlerde, gündüz ise sanayi kuruluşlarının ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tuzlama ve yol açma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını 24 saat boyunca üç vardiya şeklinde sürdürecek. Başkan Demirci: “Ekiplerimiz 24 Saat Çalışıyor” Konu ile alakalı bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediyemiz bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri 24 saat teyakkuz halindeler. İlçe halkının bu kışı sorunsuz geçirmeleri için tüm imkanlarımız ile çalışacağız. 25 kişiden oluşan 3 ayrı ekibimiz 24 saat boyunca 3 vardiya olarak çalışmaya devam edecek.

IMG_2151.JPG görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.