Demirci, Bakan'a sunum yapacak

Çayırova 04.02.2017 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci, Bakan'a sunum yapacak

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK'A PROJELERİ ANLATACAK

  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pazar günü Gebze'de gün boyu hem partililer hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Pazar günü Gaziler Dağı'nda sabah yürüyüşüne katılacak olan Bakan Işık ardından AK Parti Gebze Gençlik Kolları'nın düzenlediği programa katılacak. Daha sonra ise Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları dinleyecek. YÜRÜYÜŞE KATILACAK Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pazar günü Gebze'de gün boyu temaslarda bulunacak. Güne Gaziler Dağı'nda Sağlıklı Yaşam yürüyüşüyle başlayacak olan Bakan Işık, belediye başkanları, partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte yürüyüş yapacak. Yürüyüş sonrasında ise Yeni Anayasa değişikliği ve referandum hakkında Gebzelilere görüşlerini aktaracak. Bakan Işık STK'larla da bir araya gelecek. PARTİLİLERE SESLENECEK Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, daha sonra ise AK Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katılacak. Burada referandum süreci ve yeni anayasa paketi hakkında konuşması beklenen Fikri Işık, "Evet" için destek isteyecek. Oldukça yoğun bir katılımın olması beklenen programa ilçe başkanları ve belediye başkanları da katılacak. Bakan Işık'ın AK Parti'nin referandum stratejisi hakkında da bilgiler vermesi bekleniyor. DEMİRCİ, BAKAN'A PROJELERİ ANLATACAK Bakan Işık daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi kabul edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze'deki hizmet binasında yapılacak görüşmede Demirci, Bakan Işık'a Çayırova'da bugüne kadar yapılan projeleri ve çalışmaları anlatacak. Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin yapacağı sunuma Bakan Işık'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da eşlik edecek. Demirci, projelerin son durumu hakkında bilgi verip bazı konularda ise Bakan'dan destek isteyecek.
ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK'A PROJELERİ ANLATACAK

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pazar günü Gebze'de gün boyu hem partililer hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Pazar günü Gaziler Dağı'nda sabah yürüyüşüne katılacak olan Bakan Işık ardından AK Parti Gebze Gençlik Kolları'nın düzenlediği programa katılacak. Daha sonra ise Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları dinleyecek.

YÜRÜYÜŞE KATILACAK

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pazar günü Gebze'de gün boyu temaslarda bulunacak. Güne Gaziler Dağı'nda Sağlıklı Yaşam yürüyüşüyle başlayacak olan Bakan Işık, belediye başkanları, partililer ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte yürüyüş yapacak. Yürüyüş sonrasında ise Yeni Anayasa değişikliği ve referandum hakkında Gebzelilere görüşlerini aktaracak. Bakan Işık STK'larla da bir araya gelecek.

PARTİLİLERE SESLENECEK

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, daha sonra ise AK Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katılacak. Burada referandum süreci ve yeni anayasa paketi hakkında konuşması beklenen Fikri Işık, "Evet" için destek isteyecek. Oldukça yoğun bir katılımın olması beklenen programa ilçe başkanları ve belediye başkanları da katılacak. Bakan Işık'ın AK Parti'nin referandum stratejisi hakkında da bilgiler vermesi bekleniyor.

DEMİRCİ, BAKAN'A PROJELERİ ANLATACAK

Bakan Işık daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi kabul edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze'deki hizmet binasında yapılacak görüşmede Demirci, Bakan Işık'a Çayırova'da bugüne kadar yapılan projeleri ve çalışmaları anlatacak. Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin yapacağı sunuma Bakan Işık'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da eşlik edecek. Demirci, projelerin son durumu hakkında bilgi verip bazı konularda ise Bakan'dan destek isteyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.