Demirci, “Cumhuriyetimiz destan ve onur kaynağıdır”

Çayırova 29.10.2017 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci, “Cumhuriyetimiz destan ve onur kaynağıdır”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet’in İlanının 94. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Demirci yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: "Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümüdür. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır. Büyük fedakarlıklarla kazandığımız bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetimizin 94. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türk Milleti'nin eşsiz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur.  Bugün ülkemiz, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut ışığı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakârlıkla milletimizin gönlünde taht kuran ve ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hürmetle yâd ediyor, hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet’in İlanının 94. Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Demirci yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: "Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümüdür. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır. Büyük fedakarlıklarla kazandığımız bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetimizin 94. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Türk Milleti'nin eşsiz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur.  Bugün ülkemiz, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut ışığı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakârlıkla milletimizin gönlünde taht kuran ve ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hürmetle yâd ediyor, hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.