Demirci’den Bayram’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çayırova 23.08.2017 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci’den Bayram’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretler sürüyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İSU Genel Müdürü olarak 12 yıldır görev yapan ve Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevine atanan İlhan Bayram’a gerçekleştirdiği ziyarette bir araya gelen Demirci, hayırlı olsun dileklerini iletti. İSU Genel Müdürlüğü görevinde Kocaeli’ye büyük hizmetler gerçekleştiren Bayram’a Çayırova’daki İSU yatırımları hakkında da teşekkürlerini ileten başkan Demirci, ayrıca Genel Sekreter Bayram’la ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında da istişarelerde bulundu. İlhan Bayram: Yükselen Değerimiz Çayırova Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, tek bir bütün olarak gördükleri Kocaeli’nin yükselen değeri ve en hızlı gelişen ilçesinin Çayırova olduğunu söyledi. İlçenin gelişiminde Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarının artarak devam edeceğine dikkat çeken Bayram, yeni projelerle ilçenin önemli değerlere de sahip olacağını sözlerine ekledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretler sürüyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İSU Genel Müdürü olarak 12 yıldır görev yapan ve Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevine atanan İlhan Bayram’a gerçekleştirdiği ziyarette bir araya gelen Demirci, hayırlı olsun dileklerini iletti. İSU Genel Müdürlüğü görevinde Kocaeli’ye büyük hizmetler gerçekleştiren Bayram’a Çayırova’daki İSU yatırımları hakkında da teşekkürlerini ileten başkan Demirci, ayrıca Genel Sekreter Bayram’la ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında da istişarelerde bulundu.

İlhan Bayram: Yükselen Değerimiz Çayırova

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, tek bir bütün olarak gördükleri Kocaeli’nin yükselen değeri ve en hızlı gelişen ilçesinin Çayırova olduğunu söyledi. İlçenin gelişiminde Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarının artarak devam edeceğine dikkat çeken Bayram, yeni projelerle ilçenin önemli değerlere de sahip olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.