DEMİRCİ’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA AKVARYUM HEDİYESİ

Çayırova 01.12.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DEMİRCİ’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA AKVARYUM HEDİYESİ

Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Çerçevesinde Başkan Demirci Özel Çocuklarla Akvaryum Gezisinde Buluştu

Çayırova’nın değişiminde önemli atılımlar yapan ve her geçen gün Çayırova’lıların yaşamlarına yenilikler katan Belediye Başkanı Şevki Demirci,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Çayırova’da yaşayan 150 engelli çocuğa aileleriyle birlikte Tuzla Marinada Akvaryum gezisi hediye etti. Sosyal sorumluluk projeleriyle Çayırova’nın sosyal ve kültürel alanda birçok projeyi hayata geçiren Demirci, her zaman bireysel farklılığı olan çocukların ve ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Tuzla Marina’da Akvaryum gezisi ile özel çocukları sevindiren Demirci, gezi boyunca çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilendi. “Hükümetimizin Yaptığı Atılımlarla Engeller Ortadan Kalkıyor” Özel çocukların sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve her platformda çocukların yer almasını sağlamak amacı ile sosyal çalışmalara ağırlık verdiklerini hatırlatan Demirci, “Bugün bireysel farklılığı olan özel çocuklarımıza akvaryum gezisi hediye ettik. Gezilerimiz devam edecek. Özel çocuklarımızın sosyalleşmesi, günlük yaşama katılmaları bizim için çok önemli. Bu güzel çocuklarımız ve vatandaşlarımız ve aileleri artık sosyal hayatta daha çok söz sahibi oluyorlar. Bireysel farklılığı olan gençlerimiz ve vatandaşlarımız siyasette yer alıyor, gerek kamu kurumlarında, gerekse özel sektör alanlarında iş imkanı buluyorlar. Özetle artık hamdolsun hak ettikleri ilgiyi, desteği, güveni, sevgiyi ve saygıyı görüyorlar.” dedi. 2018 Yılında “Engelsiz Yaşam Merkezi” Projesi Hayat Bulacak Sözlerine yerel yönetimler olarak bireysel farklılığı olan vatandaşların hayatlarında kolaylıklar sağlamaya çalıştıklarını söyleyerek devam eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket ediyor, özel kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın hayatlarına önemli dokunuşlar yapıyoruz. Belediye olarak yaptığımız her projemizde onları da düşünüyor, ona göre planlamalar gerçekleştiriyoruz. Şimdi ki hedefimiz “Engelsiz Yaşam Merkezi” projesidir. Akse Mahallesi Çağdaşkentte inşa ettiğimiz Kocaeli’nin en büyük Semt Konağı’nın hemen yanı başında projeye hayat vereceğiz. Önümüzdeki yıl içerisinde temelini atacağımız “Engelsiz Yaşam Merkezi” projesi bireysel farklılığı olan vatandaşlarımızın danışmanlık hizmetleri alabileceği, güzel vakit geçirebileceği, eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel aktivitelerden yararlanabileceği modern bir tesis olacak.” dedi.    
Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Çerçevesinde Başkan Demirci Özel Çocuklarla Akvaryum Gezisinde Buluştu

Çayırova’nın değişiminde önemli atılımlar yapan ve her geçen gün Çayırova’lıların yaşamlarına yenilikler katan Belediye Başkanı Şevki Demirci,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Çayırova’da yaşayan 150 engelli çocuğa aileleriyle birlikte Tuzla Marinada Akvaryum gezisi hediye etti.

Sosyal sorumluluk projeleriyle Çayırova’nın sosyal ve kültürel alanda birçok projeyi hayata geçiren Demirci, her zaman bireysel farklılığı olan çocukların ve ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Tuzla Marina’da Akvaryum gezisi ile özel çocukları sevindiren Demirci, gezi boyunca çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilendi.

“Hükümetimizin Yaptığı Atılımlarla Engeller Ortadan Kalkıyor”

Özel çocukların sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve her platformda çocukların yer almasını sağlamak amacı ile sosyal çalışmalara ağırlık verdiklerini hatırlatan Demirci, “Bugün bireysel farklılığı olan özel çocuklarımıza akvaryum gezisi hediye ettik. Gezilerimiz devam edecek. Özel çocuklarımızın sosyalleşmesi, günlük yaşama katılmaları bizim için çok önemli. Bu güzel çocuklarımız ve vatandaşlarımız ve aileleri artık sosyal hayatta daha çok söz sahibi oluyorlar. Bireysel farklılığı olan gençlerimiz ve vatandaşlarımız siyasette yer alıyor, gerek kamu kurumlarında, gerekse özel sektör alanlarında iş imkanı buluyorlar. Özetle artık hamdolsun hak ettikleri ilgiyi, desteği, güveni, sevgiyi ve saygıyı görüyorlar.” dedi.

2018 Yılında “Engelsiz Yaşam Merkezi” Projesi Hayat Bulacak

Sözlerine yerel yönetimler olarak bireysel farklılığı olan vatandaşların hayatlarında kolaylıklar sağlamaya çalıştıklarını söyleyerek devam eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket ediyor, özel kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın hayatlarına önemli dokunuşlar yapıyoruz. Belediye olarak yaptığımız her projemizde onları da düşünüyor, ona göre planlamalar gerçekleştiriyoruz. Şimdi ki hedefimiz “Engelsiz Yaşam Merkezi” projesidir. Akse Mahallesi Çağdaşkentte inşa ettiğimiz Kocaeli’nin en büyük Semt Konağı’nın hemen yanı başında projeye hayat vereceğiz. Önümüzdeki yıl içerisinde temelini atacağımız “Engelsiz Yaşam Merkezi” projesi bireysel farklılığı olan vatandaşlarımızın danışmanlık hizmetleri alabileceği, güzel vakit geçirebileceği, eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel aktivitelerden yararlanabileceği modern bir tesis olacak.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.