19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirci, Gençlik Merkezi Kursiyerleriyle Buluştu

Çayırova 23.02.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci, Gençlik Merkezi Kursiyerleriyle Buluştu

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde kursiyer bayanlarla bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci “yaptığımız her projede bayanları düşünerek hareket ediyoruz. Bayanların eğitimine yönelik yaptığımız çalışmaların yanında, sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleyerek, sizleri bu platformda daha aktif hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden başkan Demirci, “Ülke ekonomisinin canlanmasında bayanlar büyük rol oynamaktadır. Üretime sağladıkları katkılardan dolayı ev hanımlarını tebrik ediyorum. Bayanların meslek sahibi olmaları için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Sohbet havasında geçen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler,  yapılan hizmetlerden dolayı başkan Demirci’ye teşekkür etti. Gençlik Merkezlerimiz 7’den 70’e Her Kesime Hitap Ediyor Kültüre, sanata ve geleceğe yatırım yapan projeleri ile her gün yeni bir genci bünyesine katan Gençlik Merkezi’nde resim kursunu da ziyaret eden Başkan Demirci, kursiyerlerle bir araya geldi. Resmin ve sanatın her dalının insan ruhunu beslediğini, motive ettiğini dile getiren başkan Demirci, yapılan çalışmaları yakından inceledi. Kurslar hakkında öğretmenlerden bilgi alan Demirci, “hizmete sunduğumuz Gençlik Merkezi ve Bilgievlerinde gençlerimizi geleceğe daha emin adımlarla hazırlıyoruz. Sanatın her dalının kent kimliğine katkı sunduğunu, gençlere farklı pencereler açtığını ve yaşamı güzelleştirdiğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde kursiyer bayanlarla bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci “yaptığımız her projede bayanları düşünerek hareket ediyoruz. Bayanların eğitimine yönelik yaptığımız çalışmaların yanında, sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleyerek, sizleri bu platformda daha aktif hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden başkan Demirci, “Ülke ekonomisinin canlanmasında bayanlar büyük rol oynamaktadır. Üretime sağladıkları katkılardan dolayı ev hanımlarını tebrik ediyorum. Bayanların meslek sahibi olmaları için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Sohbet havasında geçen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler,  yapılan hizmetlerden dolayı başkan Demirci’ye teşekkür etti.

Gençlik Merkezlerimiz 7’den 70’e Her Kesime Hitap Ediyor

Kültüre, sanata ve geleceğe yatırım yapan projeleri ile her gün yeni bir genci bünyesine katan Gençlik Merkezi’nde resim kursunu da ziyaret eden Başkan Demirci, kursiyerlerle bir araya geldi. Resmin ve sanatın her dalının insan ruhunu beslediğini, motive ettiğini dile getiren başkan Demirci, yapılan çalışmaları yakından inceledi. Kurslar hakkında öğretmenlerden bilgi alan Demirci, “hizmete sunduğumuz Gençlik Merkezi ve Bilgievlerinde gençlerimizi geleceğe daha emin adımlarla hazırlıyoruz. Sanatın her dalının kent kimliğine katkı sunduğunu, gençlere farklı pencereler açtığını ve yaşamı güzelleştirdiğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.