Demirci, Öğretmenler Gününü Kutladı

Çayırova 24.11.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci, Öğretmenler Gününü Kutladı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin; ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci; “Milletimizin aydınlık geleceği kucaklayan kolları ve umut çiçekleri olan çocuklarımızı yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakarca çalışmakta, zaman zaman güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır” dedi.  Türkiye’nin yapılanmasında en önemli görevi öğretmenlerin üstlendiğini vurgulayan Başkan Demirci; “Ülkelerin gelişmişliğinin temelinde eğitime ve eğitimcilere verilen önem vardır. Tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” diyerek duygularını getirdi.  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin; ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci; “Milletimizin aydınlık geleceği kucaklayan kolları ve umut çiçekleri olan çocuklarımızı yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakarca çalışmakta, zaman zaman güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır” dedi. 

Türkiye’nin yapılanmasında en önemli görevi öğretmenlerin üstlendiğini vurgulayan Başkan Demirci; “Ülkelerin gelişmişliğinin temelinde eğitime ve eğitimcilere verilen önem vardır. Tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” diyerek duygularını getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.