19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirören 2.Lig ve 3.Lig başkanlarını ağırlıyor

Spor 10.12.2018 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demirören 2.Lig ve 3.Lig başkanlarını ağırlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Çarşamba günü 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği yönetimi ile kulüp başkanlarını Riva’da yemekte ağırlayacak. 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Şahin’in yoğun çaba ve çalışmaları neticesinde, 2.Lig ve 3.Lig kulüplerine katkı ve gelir paylarının artırımı ile kulüplerin devre arası kamp masraflarının fazla oluşunun masaya yatırılacağı toplantıda, kulüplerin sıkıntılarını dinleyecek olan Demirören, sorunların asgariye indirilmesi adına gerekli çalışmaları yapma adına start vereceği öğrenildi. KULÜPLER BİRLİĞİ VE BAŞKANLARI AĞIRLAYACAK Saat 11.00’da önce 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği yönetimini ağırlayacak olan Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, saat 12.00’da ise kulüp başkanlarını konuk edecek. Toplantıya Gebzespor Başkanı ve aynı zamanda Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Abbas Sır’ın da katılacağı öğrenilirken, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural’ın da toplantıda yer alması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Çarşamba günü 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği yönetimi ile kulüp başkanlarını Riva’da yemekte ağırlayacak. 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Şahin’in yoğun çaba ve çalışmaları neticesinde, 2.Lig ve 3.Lig kulüplerine katkı ve gelir paylarının artırımı ile kulüplerin devre arası kamp masraflarının fazla oluşunun masaya yatırılacağı toplantıda, kulüplerin sıkıntılarını dinleyecek olan Demirören, sorunların asgariye indirilmesi adına gerekli çalışmaları yapma adına start vereceği öğrenildi.

KULÜPLER BİRLİĞİ VE BAŞKANLARI AĞIRLAYACAK

Saat 11.00’da önce 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği yönetimini ağırlayacak olan Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, saat 12.00’da ise kulüp başkanlarını konuk edecek. Toplantıya Gebzespor Başkanı ve aynı zamanda Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Abbas Sır’ın da katılacağı öğrenilirken, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural’ın da toplantıda yer alması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.