Demirtaş'ın plaketi Karabacak'tan

Darıca 20.02.2017 - 20:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirtaş'ın plaketi Karabacak'tan

Demirtaş'ın plaketi Karabacak'tan

Bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından, aynı zamanda Darıca Şenkayalılar Derneği’nin aktif üyelerinden olan Lokman Demirtaş, dün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede özel bir ödüle layık görüldü. Derneğe maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve özellikle sosyal sorumluluk projelerinde Şenkayalılar’ın taktirini toplayan Demirtaş’a teşekkür plaketi verildi. Demirtaş’a bu özel ödülü kongreye katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak verdi. BİR GÜNDE ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI Aynı zamanda Darıca Gençlerbirliği Genel Sekreteri olan Lokman Demirtaş, aynı günde çifte mutluluk yaşadı. Kongreden 1 saat önce biten Darıca G.B’nin Sultanbeyli karşısındaki son dakika zaferiyle büyük bir mutluluk yaşayan Demirtaş, kongrede böylesine özel bir ödülle sevincini ikiye katladı. Demirtaş’ın Darıca Şenkayalılar Derneği adına teşekkür plaketini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’tan alması, plaketi bir hayli anlamlı kıldı. 
Demirtaş'ın plaketi Karabacak'tan

Bölgemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından, aynı zamanda Darıca Şenkayalılar Derneği’nin aktif üyelerinden olan Lokman Demirtaş, dün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede özel bir ödüle layık görüldü. Derneğe maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve özellikle sosyal sorumluluk projelerinde Şenkayalılar’ın taktirini toplayan Demirtaş’a teşekkür plaketi verildi. Demirtaş’a bu özel ödülü kongreye katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak verdi.

BİR GÜNDE ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI

Aynı zamanda Darıca Gençlerbirliği Genel Sekreteri olan Lokman Demirtaş, aynı günde çifte mutluluk yaşadı. Kongreden 1 saat önce biten Darıca G.B’nin Sultanbeyli karşısındaki son dakika zaferiyle büyük bir mutluluk yaşayan Demirtaş, kongrede böylesine özel bir ödülle sevincini ikiye katladı. Demirtaş’ın Darıca Şenkayalılar Derneği adına teşekkür plaketini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’tan alması, plaketi bir hayli anlamlı kıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.