Demirtaş: O sene bu sene olacak!

Spor 07.05.2017 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirtaş: O sene bu sene olacak!

Darıca Gençlerbirliği'nin başarılı ve özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, Diyarbekirspor ile oynanacak olan Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşması öncesinde Darıca halkını maça davet etti. Tarihi bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Demirtaş, dolu tribünler önünde Diyarbekirspor karşısında final biletini almak istediklerini belirtti.  'KARABACAK VE ÖZTÜRK TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİ'  Darıca Gençlerbirliği camiası olarak şampiyonluğuna inandıklarını kaydeden Demirtaş, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk'ün şampiyonluk için maddi ve manevi olarak tüm imkanları seferber ettiğini dile getirerek, emeklerinin karşılığını alacaklarını söyledi. 'O sene bu sene olacak' diyen Demirtaş, ''Darıca halkının 2.Lig hasretine son vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Diyarbakır deplasmanından aldığımız avantajlı skorla evimizde turu geçen taraf biz olacağız. Final yürüyüşümüze Darıca'ya ve Darıca Gençlerbirliği'ne gönül veren tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz''dedi.

Darıca Gençlerbirliği'nin başarılı ve özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, Diyarbekirspor ile oynanacak olan Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşması öncesinde Darıca halkını maça davet etti. Tarihi bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Demirtaş, dolu tribünler önünde Diyarbekirspor karşısında final biletini almak istediklerini belirtti. 

'KARABACAK VE ÖZTÜRK TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİ' 

Darıca Gençlerbirliği camiası olarak şampiyonluğuna inandıklarını kaydeden Demirtaş, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk'ün şampiyonluk için maddi ve manevi olarak tüm imkanları seferber ettiğini dile getirerek, emeklerinin karşılığını alacaklarını söyledi. 'O sene bu sene olacak' diyen Demirtaş, ''Darıca halkının 2.Lig hasretine son vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Diyarbakır deplasmanından aldığımız avantajlı skorla evimizde turu geçen taraf biz olacağız. Final yürüyüşümüze Darıca'ya ve Darıca Gençlerbirliği'ne gönül veren tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.