DENAD ve Dilovası Belediyesi işbirliği içinde

Dilovası 28.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DENAD ve Dilovası Belediyesi işbirliği içinde

Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) ve Dilovası Belediyesi işbirliği ile işaret dili kursu açıldı. Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Dilovası Belediyesi işbirliği ile işaret dili kursu açıldı. Açılan 1. Seviye kursa vatandaşların katılımı çok yoğun oldu. DENAD Başkanı Samet Elden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür ederek, “"Amacımız, sadece işaret dili ile iletişim kurabilen vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerine katkı sağlamak, kendilerini daha rahat ve mutlu hissetmelerini sağlamaktır. Belediyemiz işbirliği ile derneğimizde başlatmış olduğumuz işaret dili kursumuza her hafta ilgi daha da yoğunlaşıyor. Desteklerinden dolayı belediye başkanım Hamza Şayir’e, anlatımıyla motivasyonu sağlayan hocamız Melek Yalçın'a teşekkür ediyoruz” dedi. ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Toplumun tüm kesimlerine hizmet ilkesi doğrultusunda işaret dili öğrenmenin büyük önemi vardır. İşitme engellileri anlayabilmek için işaret dilini bilmek gerekiyor. Toplumda duymayan ve konuşamayan insanlarla iletişim kurmak çok önemli. Amacımız, işitme engellilerin dünyasına girebilmek, onların eli, kulağı, dili olabilmek. Belediye olarak vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalara tüm hızı ile devam edeceğiz. ‘Yükselen Şehir Dilovası’ diyerek çıktığımız bu yolda, görevimizi sonlandırdığımızda şehrimizde hoş hatırlanmak” diye konuştu.  

Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) ve Dilovası Belediyesi işbirliği ile işaret dili kursu açıldı.

Dilovası Engelli, Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Dilovası Belediyesi işbirliği ile işaret dili kursu açıldı. Açılan 1. Seviye kursa vatandaşların katılımı çok yoğun oldu. DENAD Başkanı Samet Elden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür ederek, “"Amacımız, sadece işaret dili ile iletişim kurabilen vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerine katkı sağlamak, kendilerini daha rahat ve mutlu hissetmelerini sağlamaktır. Belediyemiz işbirliği ile derneğimizde başlatmış olduğumuz işaret dili kursumuza her hafta ilgi daha da yoğunlaşıyor. Desteklerinden dolayı belediye başkanım Hamza Şayir’e, anlatımıyla motivasyonu sağlayan hocamız Melek Yalçın'a teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Toplumun tüm kesimlerine hizmet ilkesi doğrultusunda işaret dili öğrenmenin büyük önemi vardır. İşitme engellileri anlayabilmek için işaret dilini bilmek gerekiyor. Toplumda duymayan ve konuşamayan insanlarla iletişim kurmak çok önemli. Amacımız, işitme engellilerin dünyasına girebilmek, onların eli, kulağı, dili olabilmek. Belediye olarak vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalara tüm hızı ile devam edeceğiz. ‘Yükselen Şehir Dilovası’ diyerek çıktığımız bu yolda, görevimizi sonlandırdığımızda şehrimizde hoş hatırlanmak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.