DENİZDE BALIK YOK!

Ekonomi 09.02.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DENİZDE BALIK YOK!

Bu sezon Marmara Denizi'nde umduğunu bulamayan küçük tekne balıkçıları, şubat ayında av yasağının sona ermesiyle karides tutmaya başladı. Tekirdağ'daki limanlardan tekneleriyle açıldıkları Marmara Denizi'nde palamut ve çinekop ümidiyle ava çıkan balıkçılar, bu yıl umduğunu bulamadı. Sabah günün ilk ışıklarıyla denize çıkan balıkçılar, öğle saatlerinde ağlarına takılan karideslerle limana dönüyor.

Bu sezon Marmara Denizi'nde umduğunu bulamayan küçük tekne balıkçıları, şubat ayında av yasağının sona ermesiyle karides tutmaya başladı.

Tekirdağ'daki limanlardan tekneleriyle açıldıkları Marmara Denizi'nde palamut ve çinekop ümidiyle ava çıkan balıkçılar, bu yıl umduğunu bulamadı. Sabah günün ilk ışıklarıyla denize çıkan balıkçılar, öğle saatlerinde ağlarına takılan karideslerle limana dönüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.