Denizde kimyasal alarmı!

Kocaeli 14.01.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Denizde kimyasal alarmı!

Dün sabah saatlerinde Marmara Denizi’nin siyaha bürünmesi yetkilileri harekete geçirdi.

Denizde araştırma yapan yetkililer kimyasal madde ile karşılaşınca Kocaeli’de adeta alarm verildi. Liman Başkanlığı Körfez bölgesindeki tüm gemi trafiğini durdurarak ekipler aracılığı ile araştırma yaptı. Dilovası bölgesinden sızdığı iddia edilen kimyasal madde ile ilgili ekipler çalışmalarını sürdürdü. GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ! Gazetemizin yetkililerden edindiği bilgiye göre, “Deniz trafiğini durdurduk. İlk veriler Dilovası bölgesinden kaynaklı olduğunu gösteriyor ama net bir bilgi değil. Kaynağını bulmak için detaylı çalışma yapılıyor. Gereken yapılacaktır” denildi. 
Dün sabah saatlerinde Marmara Denizi’nin siyaha bürünmesi yetkilileri harekete geçirdi.

Denizde araştırma yapan yetkililer kimyasal madde ile karşılaşınca Kocaeli’de adeta alarm verildi. Liman Başkanlığı Körfez bölgesindeki tüm gemi trafiğini durdurarak ekipler aracılığı ile araştırma yaptı. Dilovası bölgesinden sızdığı iddia edilen kimyasal madde ile ilgili ekipler çalışmalarını sürdürdü.

GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ!

Gazetemizin yetkililerden edindiği bilgiye göre, “Deniz trafiğini durdurduk. İlk veriler Dilovası bölgesinden kaynaklı olduğunu gösteriyor ama net bir bilgi değil. Kaynağını bulmak için detaylı çalışma yapılıyor. Gereken yapılacaktır” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.