Denizde Vahşet: Köpeği Poşete Koyup Denize Attılar

23.01.2015 - 06:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Denizde Vahşet: Köpeği Poşete Koyup Denize Attılar

Poşete konularak denize atılmış beyaz renkli Terrier cinsi bir köpeğin cesedi bulundu.

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde denizde bir poşet içinde "Terrier" cinsi bir köpek cesedi bulundu. Hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçı ve kalp çevresinde darbe izlerine rastlandı. BÜYÜ VEYA TECAVÜZ İDDİASI Olay, öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı. Görgü tanıkları, köpeğin üzerinde bulunan kadın saçları nedeniyle büyü yapma işiyle ilgili olabileceğini iddia etti. Bazı kişiler ise hayvana tecavüz edildiğini öne sürdü. 2 GÜN ÖNCE DE AYNI OLAY OLMUŞ! Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler.
Poşete konularak denize atılmış beyaz renkli Terrier cinsi bir köpeğin cesedi bulundu.

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde denizde bir poşet içinde "Terrier" cinsi bir köpek cesedi bulundu. Hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçı ve kalp çevresinde darbe izlerine rastlandı.

BÜYÜ VEYA TECAVÜZ İDDİASI

Olay, öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı. Görgü tanıkları, köpeğin üzerinde bulunan kadın saçları nedeniyle büyü yapma işiyle ilgili olabileceğini iddia etti. Bazı kişiler ise hayvana tecavüz edildiğini öne sürdü.

2 GÜN ÖNCE DE AYNI OLAY OLMUŞ!

Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.