Denize atlayarak intihara kalkıştı

Darıca 27.05.2015 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Denize atlayarak intihara kalkıştı

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmaya geldi, denize atlayıp intihara kalkıştı

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum’dan Darıca'ya gelen 18 yaşındaki İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı boğulmak üzereyken belediye işçileri kutraıp, sudan çıkardı.   İnternetten tanıştığı erkek arkadaşı 21 yaşındaki E.A. ile buluşmak için 2 gün önce Çorum’dan Darıca’ya gelen İ.A., iddaya göre dün gece onunla birlikte alkol aldı. Çorum’daki ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız, sabah saatlerinde erkek arkadaşından ayrıldı. Genç kız, bugün öğle saatlerinde Darıca Dudayev Parkı sahiline gelip, kendisini denize attı. Olaya tanık olan ve o sırada sahada çalışan Darıca Belediyesi çalışanlarından bir işçi, kıyafetleriyle denize atlayarak, genç kızı sudan çıkardı. 112 Acil Servis ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın alkolün de etkisiyle baygın olduğu görüldü. Polisin, Çorum’da yaşayan genç kızın ailesini arayarak kızlarının bulunduğunu ve durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.  
İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmaya geldi, denize atlayıp intihara kalkıştı

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum’dan Darıca'ya gelen 18 yaşındaki İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı boğulmak üzereyken belediye işçileri kutraıp, sudan çıkardı.
 
İnternetten tanıştığı erkek arkadaşı 21 yaşındaki E.A. ile buluşmak için 2 gün önce Çorum’dan Darıca’ya gelen İ.A., iddaya göre dün gece onunla birlikte alkol aldı. Çorum’daki ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız, sabah saatlerinde erkek arkadaşından ayrıldı. Genç kız, bugün öğle saatlerinde Darıca Dudayev Parkı sahiline gelip, kendisini denize attı. Olaya tanık olan ve o sırada sahada çalışan Darıca Belediyesi çalışanlarından bir işçi, kıyafetleriyle denize atlayarak, genç kızı sudan çıkardı. 112 Acil Servis ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın alkolün de etkisiyle baygın olduğu görüldü. Polisin, Çorum’da yaşayan genç kızın ailesini arayarak kızlarının bulunduğunu ve durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.