19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Denizli’yi kanatlardan vuracağız!

Spor 17.03.2017 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Denizli’yi kanatlardan vuracağız!

Şampiyonluk yolunda her maça final havasında çıkan Darıca Gençlerbirliği, gözünü Denizli deplasmanına çevirdi. Can derdinde olan rakibi karşısında sabırlı bir oyunu tercih edecek olan sarı yeşilliler, rakibini kanatlardan vurmayı planlıyor. 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 27.haftasında deplasmanda konuk olacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Zorlu maçın taktiksel provasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde teknik patron Galip Gündoğdu’nun özellikle kanat organizasyonlarına ağırlık verdiği öğrenildi. Rakibini hızlı kanat oyuncularıyla yıkmayı planlayan sarı yeşilliler, sakin ve sabırlı bir oyun anlayışıyla Denizli’den zaferle döneceğine inanıyor.

Şampiyonluk yolunda her maça final havasında çıkan Darıca Gençlerbirliği, gözünü Denizli deplasmanına çevirdi. Can derdinde olan rakibi karşısında sabırlı bir oyunu tercih edecek olan sarı yeşilliler, rakibini kanatlardan vurmayı planlıyor.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 27.haftasında deplasmanda konuk olacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Zorlu maçın taktiksel provasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde teknik patron Galip Gündoğdu’nun özellikle kanat organizasyonlarına ağırlık verdiği öğrenildi. Rakibini hızlı kanat oyuncularıyla yıkmayı planlayan sarı yeşilliler, sakin ve sabırlı bir oyun anlayışıyla Denizli’den zaferle döneceğine inanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.