Derbi öncesi isyan!

Spor 24.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Derbi öncesi isyan!

Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık atandı. Kariyerinde ikinci kez bu derbiyi yönetecek 39 yaşındaki hakemin görevlendirilmesi sarı-kırmızılıları hayrete düşürdü. 14 Nisan 2019'da Kadıköy'de oynanan 1-1 sona eren derbiyi yöneten Palabıyık kararlarıyla sarı-kırmızılıları çıldırtmıştı. O maçta Galatasaray, Onyekuru ile öne geçmiş ve Fenerbahçe, Eljif ile eşitliği sağlamıştı.  VAR PALABIYIK’I UYARMIŞTI Ali Palabıyık, Kadıköy'deki karşılaşmada Belhanda 18. dakikada faul yapmadığı halde kart göstermişti. Hasan Ali Kaldırım'a kırmızı kartını VAR'ın uyarısından sonra anca çıkaran Palabıyık, sarı kartı olan Mehmet Topal'ın 56'da Linnes'i biçmesine ise ikinci kartı gösterememişti. 70'te Skrtel'in Onyekuru'nun ayağına basmasını görmeyen Palabıyık, F.Bahçe golü öncesi 71'de Dirar'ın Feghouli'ye yaptığı faulü VAR ile konuşmasına rağmen vermemişti. Maçın son anlarında F.Bahçe ceza sahasında Mehmet Topal'ın, Diagne'ye sarılmasına da 'devam' kararı çalmıştı.  TERİM İKİ KEZ TEPKİ GÖSTERDİ  Fatih Terim, geçen sezon Kadıköy'deki 20 yıllık hasret bittikten sonra Ali Palabıyık hakkında konuşmuştu. 2019'u hatırlatan Terim, "İstatistiklere takılmıyorum ama bu seri geçen yıl bitebilirdi. Ali Palabıyık'ı görmüştünüz" demişti. İmparator, geçen sezon 5 Temmuz'daki Trabzonspor maçında VAR hakemi olan Palabıyık için, "Ali Palabıyık VAR'dan daha iyi görüyor, VAR'da kalsın. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum?" ifadelerini kullanmıştı.  .

Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık atandı. Kariyerinde ikinci kez bu derbiyi yönetecek 39 yaşındaki hakemin görevlendirilmesi sarı-kırmızılıları hayrete düşürdü. 14 Nisan 2019'da Kadıköy'de oynanan 1-1 sona eren derbiyi yöneten Palabıyık kararlarıyla sarı-kırmızılıları çıldırtmıştı. O maçta Galatasaray, Onyekuru ile öne geçmiş ve Fenerbahçe, Eljif ile eşitliği sağlamıştı. 

VAR PALABIYIK’I UYARMIŞTI

Ali Palabıyık, Kadıköy'deki karşılaşmada Belhanda 18. dakikada faul yapmadığı halde kart göstermişti. Hasan Ali Kaldırım'a kırmızı kartını VAR'ın uyarısından sonra anca çıkaran Palabıyık, sarı kartı olan Mehmet Topal'ın 56'da Linnes'i biçmesine ise ikinci kartı gösterememişti. 70'te Skrtel'in Onyekuru'nun ayağına basmasını görmeyen Palabıyık, F.Bahçe golü öncesi 71'de Dirar'ın Feghouli'ye yaptığı faulü VAR ile konuşmasına rağmen vermemişti. Maçın son anlarında F.Bahçe ceza sahasında Mehmet Topal'ın, Diagne'ye sarılmasına da 'devam' kararı çalmıştı. 

TERİM İKİ KEZ TEPKİ GÖSTERDİ 

Fatih Terim, geçen sezon Kadıköy'deki 20 yıllık hasret bittikten sonra Ali Palabıyık hakkında konuşmuştu. 2019'u hatırlatan Terim, "İstatistiklere takılmıyorum ama bu seri geçen yıl bitebilirdi. Ali Palabıyık'ı görmüştünüz" demişti. İmparator, geçen sezon 5 Temmuz'daki Trabzonspor maçında VAR hakemi olan Palabıyık için, "Ali Palabıyık VAR'dan daha iyi görüyor, VAR'da kalsın. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum?" ifadelerini kullanmıştı.  .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.