Derbinin galibi Menekşe! 1-0

Spor 11.03.2019 - 18:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Derbinin galibi Menekşe! 1-0

GEBZESPOR U-19 TAKIMI SAHASINDA AĞIRLADIĞI DARICA G.B’Yİ 1-0 YENDİ

Gebzespor ile Darıca Gençlerbirliği ile arasında oynanan Bölgesel Gelişim U-19 Ligi derbisini 1-0’lık skorla kazanan taraf Gebzespor oldu. Kıran kırana geçen derbiden 3 puan çıkaran Menekşe, ilk maçta 2-0 kaybettiği rakibinden rövanşı aldı. Akademi Ligi’nde iki bölge takımımız Gebzespor ile Darıca Gençlerbirliği’ni karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Mor Menekşeler oldu. 2.Grup’un 20.haftasında Metin Oktay Stadı’nda oynanan derbiyi Bünyamin Demir’in 73.dakikadaki tek golüyle 1-0 kazanan Gebzespor, ligin ilk yarısında 2-0 mağlup olduğu Darıca G.B’den rövanşı almayı başardı. U-15 VE U-16’LARDA DARICA GÜLDÜ Üst üste 2.galibiyetini alan Yakup Yıldırım’ın öğürencileri, puanını 36’ya çıkararak 4’ncü sıradaki yerini korurken, 24 puanda kalan sarı yeşilliler haftayı 7.sırada tamamladı. Bölgesel Gelişim Ligleri’nde birbirlerine rakip olan iki takımın diğer kategorilerdeki maçlarında ise Darıca G.B Gebzespor’u U-15’lerde 2-1 ve U-16’larda da 1-0 mağlup etmeyi başardı. U-17 kategorisindeki maç ise karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.
GEBZESPOR U-19 TAKIMI SAHASINDA AĞIRLADIĞI DARICA G.B’Yİ 1-0 YENDİ

Gebzespor ile Darıca Gençlerbirliği ile arasında oynanan Bölgesel Gelişim U-19 Ligi derbisini 1-0’lık skorla kazanan taraf Gebzespor oldu. Kıran kırana geçen derbiden 3 puan çıkaran Menekşe, ilk maçta 2-0 kaybettiği rakibinden rövanşı aldı.

Akademi Ligi’nde iki bölge takımımız Gebzespor ile Darıca Gençlerbirliği’ni karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Mor Menekşeler oldu. 2.Grup’un 20.haftasında Metin Oktay Stadı’nda oynanan derbiyi Bünyamin Demir’in 73.dakikadaki tek golüyle 1-0 kazanan Gebzespor, ligin ilk yarısında 2-0 mağlup olduğu Darıca G.B’den rövanşı almayı başardı.

U-15 VE U-16’LARDA DARICA GÜLDÜ

Üst üste 2.galibiyetini alan Yakup Yıldırım’ın öğürencileri, puanını 36’ya çıkararak 4’ncü sıradaki yerini korurken, 24 puanda kalan sarı yeşilliler haftayı 7.sırada tamamladı. Bölgesel Gelişim Ligleri’nde birbirlerine rakip olan iki takımın diğer kategorilerdeki maçlarında ise Darıca G.B Gebzespor’u U-15’lerde 2-1 ve U-16’larda da 1-0 mağlup etmeyi başardı. U-17 kategorisindeki maç ise karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.