19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!

Eğitim 31.08.2020 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışında Ankara Muazzez Karaçay İlkokulu öğretmenleriyle saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudu ve ilk ders zilini çaldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziya Selçuk, “Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18’ine kadar sürdüreceğiz. 21'inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor. Bir öğretmen için bir okulun açılışı ne demek bunu bir öğretmen gibi bilmek kolay değil” dedi. Bütün öğretmen ve öğrencilerin neyi nasıl yapacağıyla ilgili bütün kural ve ders çizelgeleriyle ortaya konduğunu belirten Selçuk, şunları söyledi: Erişimi güç olan çocuklarımız için de hazırlarımız sürüyor. Bunlardan biri 5 binin üzerindeki EBA destek çalışmamız. Tüm hızımızla çalışmamız başladı. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışında Ankara Muazzez Karaçay İlkokulu öğretmenleriyle saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudu ve ilk ders zilini çaldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziya Selçuk, “Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18’ine kadar sürdüreceğiz. 21'inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor. Bir öğretmen için bir okulun açılışı ne demek bunu bir öğretmen gibi bilmek kolay değil” dedi.

Bütün öğretmen ve öğrencilerin neyi nasıl yapacağıyla ilgili bütün kural ve ders çizelgeleriyle ortaya konduğunu belirten Selçuk, şunları söyledi: Erişimi güç olan çocuklarımız için de hazırlarımız sürüyor. Bunlardan biri 5 binin üzerindeki EBA destek çalışmamız. Tüm hızımızla çalışmamız başladı. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.