Destici: Hevesleri kursaklarında kalacak

Gebze 08.06.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Destici: Hevesleri kursaklarında kalacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerine karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verildiğini belirterek, "Bu mücadele aynı kararlılıkla sürdürüldüğünde inşallah bu terör belasından ülkemiz ve milletimiz kurtulacak, huzura ve refaha kavuşacak ve birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak" dedi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gebze Gebze Samsunlular Derneği'nde düzenlediği iftara katıldı. İftar yemeğine BBP İL Başkanı Serhat Duyar, Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir ve 600 davetli katıldı. Mustafa Destici yaptığı konuşmada terör örgütlerine karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verildiğini belirterek, "Sadece ülkemiz değil, coğrafyamız da zor bir süreçten geçiyor. Yine şehidimiz var. Van'daki şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Yaralı askerlerimize, polislerimize, güvenlik güçlerimize rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Şu anda bölgede hain ve kahpe PKK terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden askerlerimizin, polislerimizin, Mehmetçiklerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. KATAR’A TAM DESTEK Katar konusuna da değinen Destici, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Suudi Arabistan'ın başını çektiği, çeşitli ülkeler Katar'a karşı bir ambargo başlattılar. Bütün ikili ilişkilerini kestiler. Bu nereden kaynaklanıyor diye baktığımızda geçtiğimiz haftalarda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan ziyaretinin hemen sonrasında bunun gerçekleşmiş olması aslında işin arkasında kimin olduğunu çok açık ve net olarak ortaya koyuyor. Biz Türkiye olarak terör kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın karşısındayız. Ama bütün dünya şunu bilsin ki biz Müslüman Türk milleti olarak bu güne kadar terörün her türlüsüne karşı nasıl ciddi ve kararlı bir şekilde mücadele etmişsek bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerine karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verildiğini belirterek, "Bu mücadele aynı kararlılıkla sürdürüldüğünde inşallah bu terör belasından ülkemiz ve milletimiz kurtulacak, huzura ve refaha kavuşacak ve birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gebze Gebze Samsunlular Derneği'nde düzenlediği iftara katıldı. İftar yemeğine BBP İL Başkanı Serhat Duyar, Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir ve 600 davetli katıldı. Mustafa Destici yaptığı konuşmada terör örgütlerine karşı ciddi ve kararlı bir mücadele verildiğini belirterek, "Sadece ülkemiz değil, coğrafyamız da zor bir süreçten geçiyor. Yine şehidimiz var. Van'daki şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Yaralı askerlerimize, polislerimize, güvenlik güçlerimize rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Şu anda bölgede hain ve kahpe PKK terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden askerlerimizin, polislerimizin, Mehmetçiklerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

KATAR’A TAM DESTEK

Katar konusuna da değinen Destici, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Suudi Arabistan'ın başını çektiği, çeşitli ülkeler Katar'a karşı bir ambargo başlattılar. Bütün ikili ilişkilerini kestiler. Bu nereden kaynaklanıyor diye baktığımızda geçtiğimiz haftalarda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan ziyaretinin hemen sonrasında bunun gerçekleşmiş olması aslında işin arkasında kimin olduğunu çok açık ve net olarak ortaya koyuyor. Biz Türkiye olarak terör kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın karşısındayız. Ama bütün dünya şunu bilsin ki biz Müslüman Türk milleti olarak bu güne kadar terörün her türlüsüne karşı nasıl ciddi ve kararlı bir şekilde mücadele etmişsek bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.