DEVA Gebze’ye sürpriz isim!

Siyaset 07.10.2020 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DEVA Gebze’ye sürpriz isim!

Kocaeli’de ki son İlçe’nin de ataması yapıldı. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş oldu. İl Başkanı ve 11 İlçe’nin yönetimini atayıp, ilçe binalarının açılışını yapan DEVA Partisi, son İlçe olan Gebze’yi de açıkladı. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş oldu. Bir dönem Dilovası Belediyesi’nde o dönem belediye başkanı, şimdi AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın başkan yardımcılığını da yapan Memiş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olmuştu. Gebze’de yaşayan ve iş yeri de Gebze’de bulunan Memiş, siyasi yaşamına DEA Partisi Gebze İlçe Başkanı olarak devam edecek.   Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi, özellikle eski Bakan Nihat Ergün’ün çalışmaları ile Kocaeli’de adından çokça söz ettirmeyi başardı. Siyasi tecrübesi ve birikimi yüksek olan Kemal Memiş’in İlçe Başkanı olması ile DEVA Partisi’nin Gebze’de kısa sürede aktif olarak, adından söz ettirmesi bekleniyor. KAYNAK: ajansgebze.net  

Kocaeli’de ki son İlçe’nin de ataması yapıldı. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş oldu. İl Başkanı ve 11 İlçe’nin yönetimini atayıp, ilçe binalarının açılışını yapan DEVA Partisi, son İlçe olan Gebze’yi de açıkladı. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Avukat Kemal Memiş oldu. Bir dönem Dilovası Belediyesi’nde o dönem belediye başkanı, şimdi AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın başkan yardımcılığını da yapan Memiş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olmuştu. Gebze’de yaşayan ve iş yeri de Gebze’de bulunan Memiş, siyasi yaşamına DEA Partisi Gebze İlçe Başkanı olarak devam edecek.

 

Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi, özellikle eski Bakan Nihat Ergün’ün çalışmaları ile Kocaeli’de adından çokça söz ettirmeyi başardı. Siyasi tecrübesi ve birikimi yüksek olan Kemal Memiş’in İlçe Başkanı olması ile DEVA Partisi’nin Gebze’de kısa sürede aktif olarak, adından söz ettirmesi bekleniyor.

KAYNAKajansgebze.net

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.