19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Devletin yanında dururuz!

Kocaeli 26.07.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Devletin yanında dururuz!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, gündemle alakalı açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. MHP’nin her zaman devletin yanında durduğunu ifade eden Ünlü, “MHP Kocaeli İl Başkanı da devletin yanındadır. CHP geçtiğimiz günlerde adalet pankartıyla 430 kilometre yürüdü ve kendi ifadeleriyle milyonlarca kişilik miting yaptılar. Onları yürüten demokratik ve adaletli devlettir. Bu yürüyüş ne kadar demokratik bir devlette yaşadığımızın da kanıtıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 16 Nisan’da yaptığı sistem değişikliğiyle de gücünü dünyaya göstermiştir. Bundan sonra Türkiye’nin önü açıktır. BAHÇELİ ÇOK ÖNEMLİ Bugün her kes tek bayrak, tek vatan, tek dil, tek millet diyorsa, CHP, MHP’nin sloganı olan hak, hukuk adaleti kullanıyorsa, Devlet Bahçeli çok büyük bir adamdır. Bugün Türkiye, PKK gibi, FETÖ gibi prangalarından kurtulup MHP’nin programına geliyorsa, bunun sebebi Devlet Bahçeli’nin duruşudur. Yarın herkes Devlet Bahçeli’ye MHP’ye teşekkür edecektir. MHP oynanan büyük oyunu bozmuştur. MHP’nin fikri bugün iktidardadır. Yarın belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, milletvekili adayları belirlenecek. Bu noktada MHP tabanı ne diyorsa o olacak. Liderini anlayan, 1 Kasım sınavını iyi geçen MHP’nin tabanı gelecek noktasında belirleyici olacaktır. Çünkü bugün, temizlenen, ayrık otlarını içinden atan, küresel güçlerin taşeronlarını yönetim kademelerinden uzaklaştıran bir MHP vardır.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, gündemle alakalı açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. MHP’nin her zaman devletin yanında durduğunu ifade eden Ünlü, “MHP Kocaeli İl Başkanı da devletin yanındadır. CHP geçtiğimiz günlerde adalet pankartıyla 430 kilometre yürüdü ve kendi ifadeleriyle milyonlarca kişilik miting yaptılar. Onları yürüten demokratik ve adaletli devlettir. Bu yürüyüş ne kadar demokratik bir devlette yaşadığımızın da kanıtıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 16 Nisan’da yaptığı sistem değişikliğiyle de gücünü dünyaya göstermiştir. Bundan sonra Türkiye’nin önü açıktır.

BAHÇELİ ÇOK ÖNEMLİ

Bugün her kes tek bayrak, tek vatan, tek dil, tek millet diyorsa, CHP, MHP’nin sloganı olan hak, hukuk adaleti kullanıyorsa, Devlet Bahçeli çok büyük bir adamdır. Bugün Türkiye, PKK gibi, FETÖ gibi prangalarından kurtulup MHP’nin programına geliyorsa, bunun sebebi Devlet Bahçeli’nin duruşudur. Yarın herkes Devlet Bahçeli’ye MHP’ye teşekkür edecektir. MHP oynanan büyük oyunu bozmuştur. MHP’nin fikri bugün iktidardadır. Yarın belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, milletvekili adayları belirlenecek. Bu noktada MHP tabanı ne diyorsa o olacak. Liderini anlayan, 1 Kasım sınavını iyi geçen MHP’nin tabanı gelecek noktasında belirleyici olacaktır. Çünkü bugün, temizlenen, ayrık otlarını içinden atan, küresel güçlerin taşeronlarını yönetim kademelerinden uzaklaştıran bir MHP vardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.