“DİĞER PARTİLERDEN FARKLIYIZ”

Darıca 11.10.2017 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“DİĞER PARTİLERDEN FARKLIYIZ”

Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya, Gazetemizi ziyaret etti

Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kaya, “Emek Partisi olarak artık işçi sınıfının sömürülmesine izin vermeyeceğiz” dedi. Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette parti çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, "Darıca’da İşçi sınıfının yoğun olduğu Kazım Karabekir Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi ve Osmangazi Mahallesinde yani 3 büyük mahallemizde temsilciliklerimiz var. Temsilciliklerimizde işçi arkadaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşıp, dertlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi. DİĞER PARTİLERDEN FARKLIYIZ Diğer partilerden farklı olduklarını dile getiren Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya, “Diğer partilerden farklı olmamızın en başlıcası bizim işçilerin yanında olmamızdır. İşçilere daha çok destek olup, onların dertleriyle dertleniyor, sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm bulma odaklı çalışıyoruz. "diye konuştu. İŞÇİLER TAŞERON OLMAMALI “Emek Partisi olarak artık işçi sınıfının sömürülmesine izin vermeyeceğiz” diyen Kaya, “ezilen, yok sayılan, haklarını bilmeyen insanların haklarını korumak için var olacağız. Öncelikle işçiler taşeron olmamalı, bizim öncelliğimiz buna dikkat çekmek. Çoğu sendikaların işçilerin yanında olmadığı da dile getiren Kaya, elbette ki sendikaları önemsiyoruz ancak artık sendikalarda işçilere destek çıkamıyor” dedi. KATLİAMI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ! 10 Ekim katliamı ile ilgili de konuşan Orhan Kaya, “Bundan tam iki yıl önce, ülkemizin içinden geçtiği şiddet ve çatışma ortamının sona erdirilmesi için “Savaşa inat, barış hemen şimdi” şiarıyla Sıhhiye Meydanı’nda miting yapılacaktı. Mitinge katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce kişi Ankara Garı önünde yürüyüşe hazırlanırken, birbiri ardına patlayan iki ayrı canlı bombanın hedefi oldular. Yüreği insan sevgisiyle ve barış özlemiyle dolu 102 arkadaşımız patlamalarda hayatını yitirdi. 500’e yakın arkadaşımız ise çeşitli biçimlerde yaralandı. Yaralılar arasında çok sayıda arkadaşımız farklı organ kayıplarına uğrayarak hayatlarını devam ettiriyor. Yaşanan bu büyük katliamın acısı yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Arkadaşlarımıza olan hasretimiz, her geçen gün daha da büyüyor. Bilinmesini isteriz ki, acımız ve hasretimiz kadar öfkemiz de taze ve diri duruyor.” dedi.
Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya, Gazetemizi ziyaret etti

Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kaya, “Emek Partisi olarak artık işçi sınıfının sömürülmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette parti çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, "Darıca’da İşçi sınıfının yoğun olduğu Kazım Karabekir Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi ve Osmangazi Mahallesinde yani 3 büyük mahallemizde temsilciliklerimiz var. Temsilciliklerimizde işçi arkadaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşıp, dertlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

DİĞER PARTİLERDEN FARKLIYIZ

Diğer partilerden farklı olduklarını dile getiren Emek Partisi Darıca İlçe Örgütü Başkanı Orhan Kaya, “Diğer partilerden farklı olmamızın en başlıcası bizim işçilerin yanında olmamızdır. İşçilere daha çok destek olup, onların dertleriyle dertleniyor, sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm bulma odaklı çalışıyoruz. "diye konuştu.

İŞÇİLER TAŞERON OLMAMALI

“Emek Partisi olarak artık işçi sınıfının sömürülmesine izin vermeyeceğiz” diyen Kaya, “ezilen, yok sayılan, haklarını bilmeyen insanların haklarını korumak için var olacağız. Öncelikle işçiler taşeron olmamalı, bizim öncelliğimiz buna dikkat çekmek. Çoğu sendikaların işçilerin yanında olmadığı da dile getiren Kaya, elbette ki sendikaları önemsiyoruz ancak artık sendikalarda işçilere destek çıkamıyor” dedi.

KATLİAMI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!

10 Ekim katliamı ile ilgili de konuşan Orhan Kaya, “Bundan tam iki yıl önce, ülkemizin içinden geçtiği şiddet ve çatışma ortamının sona erdirilmesi için “Savaşa inat, barış hemen şimdi” şiarıyla Sıhhiye Meydanı’nda miting yapılacaktı. Mitinge katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce kişi Ankara Garı önünde yürüyüşe hazırlanırken, birbiri ardına patlayan iki ayrı canlı bombanın hedefi oldular. Yüreği insan sevgisiyle ve barış özlemiyle dolu 102 arkadaşımız patlamalarda hayatını yitirdi. 500’e yakın arkadaşımız ise çeşitli biçimlerde yaralandı. Yaralılar arasında çok sayıda arkadaşımız farklı organ kayıplarına uğrayarak hayatlarını devam ettiriyor. Yaşanan bu büyük katliamın acısı yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Arkadaşlarımıza olan hasretimiz, her geçen gün daha da büyüyor. Bilinmesini isteriz ki, acımız ve hasretimiz kadar öfkemiz de taze ve diri duruyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.