GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dijital Ticaret Gebze’den Yükseliyor!

Gebze 09.10.2019 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dijital Ticaret Gebze’den Yükseliyor!

Dijital Ticaret Zirvesi 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da GOSB Konferans Salonu’nda yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Dijital Ticaret Zirvesi yetkilileri zirveye KOBİ’leri davet etti.

Dijital Ticaret Zirvesi, Türkiye’de e-ticaret, e-ihracat ve e-dönüşümün öncülerini KOBİ’ler ile buluşturuyor, yeni nesil ticaretle tanıştırıyor ve Türkiye ekonomisini güçlendirmeye destek oluyor. Dijital Ticaret Zirvesi yetkilileri bir açıklama yaparak zirveye KOBİ’leri davet etti. Yetkililer, “Tüm işletmeler geleneksel ticaret işleyişinin 21. yüzyıl ve devamında tüketici beklentilerine karşılık vermede yetersiz kalmakta olduğunun farkındalar. Ancak geleneksel iş yapma alışkanlığına sahip küçük ve orta ölçekteki işletmelerin teknik ve pratik anlamda yenilikçi yöntemlere adapte olmaları her zaman için kolay değil. Bu da işletmelerin operasyonlarını geleceğe taşımalarının önündeki en büyük engel. TÜRKİYE İÇİN YENİ YOL HARİTASI Çözüm olarak ise; E-ticaret, e-ihracat ve e-dönüşüm konusunda işletmelere destek olmak. İşte TÜRKONFED, SAP ve Mbis öncülüğünde, Gittigidiyor ile iyzico da güçlerini birleştirerek Türkiye için yeni bir yol haritası oluşturdu. Dijital Ticaret Zirvesi’nde hem kurumlar, hem de profesyonel çalışanlar yeni nesil çözümlerle tanışıyor, verimliliklerini artırarak işlerini ve kariyerlerini bir sonraki seviyeye taşıyorlar” açıklamasında bulundular. KONUŞMACILAR Zirvede; TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, MEVLANASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Aktuna, SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, MBİS AR-GE Genel Müdürü Yusuf Çetin, GittiGidiyor Uluslararası Ticaret Müdürü Erkan Yozkat, Netize Kurucusu Ümit Öncel konuşmacı olarak yer alacak.
Dijital Ticaret Zirvesi 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da GOSB Konferans Salonu’nda yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Dijital Ticaret Zirvesi yetkilileri zirveye KOBİ’leri davet etti.

Dijital Ticaret Zirvesi, Türkiye’de e-ticaret, e-ihracat ve e-dönüşümün öncülerini KOBİ’ler ile buluşturuyor, yeni nesil ticaretle tanıştırıyor ve Türkiye ekonomisini güçlendirmeye destek oluyor. Dijital Ticaret Zirvesi yetkilileri bir açıklama yaparak zirveye KOBİ’leri davet etti. Yetkililer, “Tüm işletmeler geleneksel ticaret işleyişinin 21. yüzyıl ve devamında tüketici beklentilerine karşılık vermede yetersiz kalmakta olduğunun farkındalar. Ancak geleneksel iş yapma alışkanlığına sahip küçük ve orta ölçekteki işletmelerin teknik ve pratik anlamda yenilikçi yöntemlere adapte olmaları her zaman için kolay değil. Bu da işletmelerin operasyonlarını geleceğe taşımalarının önündeki en büyük engel.

TÜRKİYE İÇİN YENİ YOL HARİTASI

Çözüm olarak ise; E-ticaret, e-ihracat ve e-dönüşüm konusunda işletmelere destek olmak. İşte TÜRKONFED, SAP ve Mbis öncülüğünde, Gittigidiyor ile iyzico da güçlerini birleştirerek Türkiye için yeni bir yol haritası oluşturdu. Dijital Ticaret Zirvesi’nde hem kurumlar, hem de profesyonel çalışanlar yeni nesil çözümlerle tanışıyor, verimliliklerini artırarak işlerini ve kariyerlerini bir sonraki seviyeye taşıyorlar” açıklamasında bulundular.

KONUŞMACILAR

Zirvede; TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, MEVLANASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Aktuna, SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, MBİS AR-GE Genel Müdürü Yusuf Çetin, GittiGidiyor Uluslararası Ticaret Müdürü Erkan Yozkat, Netize Kurucusu Ümit Öncel konuşmacı olarak yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.