DİKKAT 25 Ocak'tan sonra 4 tanesi kapanacak

Gebze 23.01.2015 - 21:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DİKKAT 25 Ocak'tan sonra 4 tanesi kapanacak

İstanbul Valiliği, otomatik geçiş sistemleri çalışması nedeniyle FSM Köprüsü gişelerinden 4'ünün 25 Ocak'tan itibaren 15 gün süreyle geçişlere kapatılacağını duyurdu.

İstanbul Valiliği, OGS sistemi çalışmaları nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 gişenin 15 gün çalışmayacağını duyurdu. Çalışmalar, okulların sömestr tatili dönemine denk getirildi. "GİŞE ADALARI KALDIRILACAK" Valilikten yapılan açıklamada, "Serbest geçiş ücret toplama sistemi test çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanması nedeniyle, gişe adaları ve kanopilerin kaldırılması, otoyol yüzeyi asfalt kaplama çalışmaları ve yatay-düşey trafik işaretleme çalışmaları yapılarak, otoyol araç geçişine hazır hale getirilecektir. "8 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMALAR BİTECEK" Bu çalışmalar sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gerekli işaretler ile 1, 2, 3 ve 4 numaralı gişeler trafiğe kapatılacak, trafik akışı OGS ve HGS etiketli araçların aynı şeridi kullanacakları 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 numaralı gişelerden sağlanacaktır. Çalışmalar, 25 Ocak 2015 Pazar günü saat 01.00'da başlayacak olup, 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 14.00'da tamamlanacaktır." denildi.
İstanbul Valiliği, otomatik geçiş sistemleri çalışması nedeniyle FSM Köprüsü gişelerinden 4'ünün 25 Ocak'tan itibaren 15 gün süreyle geçişlere kapatılacağını duyurdu.

İstanbul Valiliği, OGS sistemi çalışmaları nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 gişenin 15 gün çalışmayacağını duyurdu. Çalışmalar, okulların sömestr tatili dönemine denk getirildi.

"GİŞE ADALARI KALDIRILACAK"

Valilikten yapılan açıklamada, "Serbest geçiş ücret toplama sistemi test çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanması nedeniyle, gişe adaları ve kanopilerin kaldırılması, otoyol yüzeyi asfalt kaplama çalışmaları ve yatay-düşey trafik işaretleme çalışmaları yapılarak, otoyol araç geçişine hazır hale getirilecektir.

"8 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMALAR BİTECEK"

Bu çalışmalar sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gerekli işaretler ile 1, 2, 3 ve 4 numaralı gişeler trafiğe kapatılacak, trafik akışı OGS ve HGS etiketli araçların aynı şeridi kullanacakları 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 numaralı gişelerden sağlanacaktır. Çalışmalar, 25 Ocak 2015 Pazar günü saat 01.00'da başlayacak olup, 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 14.00'da tamamlanacaktır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.