Diliskelesi’nden Halep’e yardım eli!

Dilovası 26.12.2016 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Diliskelesi’nden Halep’e yardım eli!

Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler bugün yapılan törenle Halep’e gönderildi. Halep’te yaşanan zulme sessiz kalmayarak yardım kampanyası başlatan ve kısa sürede amacına ulaşan Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir topladıkları bir Tır dolusu yardım malzemesini törenle Halep’e doğru yola çıkarttılar. Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ında katıldığı törene İHH Temsilcisi Nihat Kocabay, Dilovası Gönül Kardeşliği Derneği ve vatandaşlar katıldı. Törende Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan yaptığı konuşmada;  “Komşumuz olan Suriye’de yıllardır süren bir savaş var, insanlar vahşice öldürülüyor. İnsanlar aç kalıyor, hastanelere gidemiyor. Yaşam hakları ellerinden alınıyor. Bu insanlar yiyecek yemek, içecek şu bulamıyorlar. Sosyal medyada ve ulusal basında bu insanların dramını hep birlikte görüyoruz.  Vicdanen rahatsız oluyoruz. Dünyada hiçbir ülke bizim gibi sahip çıkmadı bu zulme. Yaşanan zulme sessiz kalmamak adına orda yaşayan vatandaşlara yardım desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi Kampanyaya duyarlılığından dolayı Dilovası halkına teşekkür eden İHH Temsilcisi Nihat Kocabay, “Yardım malzemelerini Halep’te evsiz kalan vatandaşlara ulaştıracaklarını ve bir nebze olsun sevindirebilmek için çalıştıklarını” söyledi.

Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler bugün yapılan törenle Halep’e gönderildi.

Halep’te yaşanan zulme sessiz kalmayarak yardım kampanyası başlatan ve kısa sürede amacına ulaşan Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Cemil Daşdemir topladıkları bir Tır dolusu yardım malzemesini törenle Halep’e doğru yola çıkarttılar. Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ında katıldığı törene İHH Temsilcisi Nihat Kocabay, Dilovası Gönül Kardeşliği Derneği ve vatandaşlar katıldı.

Törende Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan yaptığı konuşmada;  “Komşumuz olan Suriye’de yıllardır süren bir savaş var, insanlar vahşice öldürülüyor. İnsanlar aç kalıyor, hastanelere gidemiyor. Yaşam hakları ellerinden alınıyor. Bu insanlar yiyecek yemek, içecek şu bulamıyorlar. Sosyal medyada ve ulusal basında bu insanların dramını hep birlikte görüyoruz.  Vicdanen rahatsız oluyoruz. Dünyada hiçbir ülke bizim gibi sahip çıkmadı bu zulme. Yaşanan zulme sessiz kalmamak adına orda yaşayan vatandaşlara yardım desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi

Kampanyaya duyarlılığından dolayı Dilovası halkına teşekkür eden İHH Temsilcisi Nihat Kocabay, “Yardım malzemelerini Halep’te evsiz kalan vatandaşlara ulaştıracaklarını ve bir nebze olsun sevindirebilmek için çalıştıklarını” söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.