19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Diliskelesi’ne yan bakılmıyor 1-3

Spor 23.01.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi’ne yan bakılmıyor 1-3

  1. Amatör Küme de mücadele eden Diliskelesispor takipçilerinden Bağçeşmespor’u 1-3 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Henüz dakika 11’de Çetin ile 1-0 öne geçen Dilisikelesispor bu golden sadece 4 dakika sonra Yusuf Baykan’ın golü ile üstünlüğünü kaybetti. İlk yarıda kıran kırana mücadeleler yaşanırken, iki takımda golü bulmak için baskılı oynadı ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve devre 1-1 sona erdi. DİLİSKELESİ İYİCE RAHATLADI İkinci yarıya Diliskelesispor gol ile başladı. Dakika 51’de Çetin ile 2-1 öne geçen Diliskelesispor ikinci yarı boyunca oyun ve skor olarak üstünlüğünü sürdürdü. Dakika 90+2’de de Ali’nin golü ile farkı ikiye çıkaran Diliskelesispor rahatladı ve maçta 1-3 sona erdi. Maç sonunda Bağçeşmesporlu futbolcular ile hakem arasında gerginlik yaşansa da büyümeden önlendi. Diliskelesispor’un bu galibiyetine karşılık Uzuntarlaspor’da mağlup olunca Diliskelesispor liderlik yolunda iyice rahatladı. B GRUBU’NDA ÜST SIRALAR BELLİ OLUYOR 1.Amatör Küme B Grubu’nda geride kalan haftanın ardından ilk 3 sıra ile alt sıralar arasındaki puan farkı epey açıldı. Dilsikelesispor’un şampiyonluk için büyük avantaj yakaladığı grupta, Uzuntarla deplasmanda Çayırova Fatihspor’a 1-0 kaybetti. İkinci sırada kalan Uzuntarla ile üçüncü sıradaki Bağçeşmespor’un Play-Off oynaması kesin gibi gözüküyor. Tayfunspor sahsında Bahçecikspor’u 5-2 ile geçmeyi başardı ve ligde kalma umutları arttı.

 

1. Amatör Küme de mücadele eden Diliskelesispor takipçilerinden Bağçeşmespor’u 1-3 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Henüz dakika 11’de Çetin ile 1-0 öne geçen Dilisikelesispor bu golden sadece 4 dakika sonra Yusuf Baykan’ın golü ile üstünlüğünü kaybetti. İlk yarıda kıran kırana mücadeleler yaşanırken, iki takımda golü bulmak için baskılı oynadı ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve devre 1-1 sona erdi.

DİLİSKELESİ İYİCE RAHATLADI

İkinci yarıya Diliskelesispor gol ile başladı. Dakika 51’de Çetin ile 2-1 öne geçen Diliskelesispor ikinci yarı boyunca oyun ve skor olarak üstünlüğünü sürdürdü. Dakika 90+2’de de Ali’nin golü ile farkı ikiye çıkaran Diliskelesispor rahatladı ve maçta 1-3 sona erdi. Maç sonunda Bağçeşmesporlu futbolcular ile hakem arasında gerginlik yaşansa da büyümeden önlendi. Diliskelesispor’un bu galibiyetine karşılık Uzuntarlaspor’da mağlup olunca Diliskelesispor liderlik yolunda iyice rahatladı.

B GRUBU’NDA ÜST SIRALAR BELLİ OLUYOR

1.Amatör Küme B Grubu’nda geride kalan haftanın ardından ilk 3 sıra ile alt sıralar arasındaki puan farkı epey açıldı. Dilsikelesispor’un şampiyonluk için büyük avantaj yakaladığı grupta, Uzuntarla deplasmanda Çayırova Fatihspor’a 1-0 kaybetti. İkinci sırada kalan Uzuntarla ile üçüncü sıradaki Bağçeşmespor’un Play-Off oynaması kesin gibi gözüküyor. Tayfunspor sahsında Bahçecikspor’u 5-2 ile geçmeyi başardı ve ligde kalma umutları arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.