Diliskelesi’ne yeni görünüm

Dilovası 22.05.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi’ne yeni görünüm

Dilovası Belediyesi, Diliskelesi Mahallesi’nin önemli caddelerinden olan Adnan Menderes Caddesi ve Saygın Caddelerinin alt ve üst yapısını sil baştan yaparak mahalleye yakışır iki cadde haline getiriyor. Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ya başlattığı çalışma ile Diliskelesi Mahallesi’nin iki önemli caddesi olan Adnan Mendere Caddesi ve Saygın Caddesini yeni baştan yeniliyor. Yapılan çalışma ile Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin alt yapısı bitirilirken, üst yapı çalışmaları da devam ediyor. İKİ ÖENMLİ CADDEYE YENİ GÖRÜNÜM Yapılan çalışmalar ile Adnan Menderes Caddesinin alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına gelirken, Saygın Caddesinde ise alt yapısı bitti üst yapısı için çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre sonra tamamen bitecek olan çalışmalar ile Diliskelesi Mahallesi yeni bir görünüme kavuşacak.   DİLİSKELESİ İLÇEMİZE DEĞER KATIYOR Alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına gelen Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin özellikle Oksijen AVM ve ulaşımı kolaylaştırırken, mahalleye de yeni bir görünüm kazandırıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Diliskelesi mahallemiz ilçemiz açısında oldukça önemli bir mahallemizdir. Dünyaca ünlü Osmangazi Köprüsünün bir ayağının Diliskelesi Mahalemizde olması Oksijen AVM’’nin Diliskelesi Mahallemizde olması mahallemize ayrı bir değer katarken, bizde mahallemizin eksikliklerini kısa sürede bitirerek ilçemize yakışır bir mahalle haline getirmek için çalışıyoruz. DİLİSKELESİ’NE HİZMETE DEVAM Diliskelesi Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kısa süre önce mahallemize yeni bir semt konağı kazandırdık. Bir yenisi daha yolda inşallah kısa sürede yapımına başlayacağız. Mahallemize yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Bunlarla birlikte alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda devam ediyor. Mahallemizin iki önemli caddesi olan Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına geldi. İnşallah kısa sürde bitecek ve mahallemize yakışır iki önemli caddemiz olacaktır.”dedi.

Dilovası Belediyesi, Diliskelesi Mahallesi’nin önemli caddelerinden olan Adnan Menderes Caddesi ve Saygın Caddelerinin alt ve üst yapısını sil baştan yaparak mahalleye yakışır iki cadde haline getiriyor.

Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz ya başlattığı çalışma ile Diliskelesi Mahallesi’nin iki önemli caddesi olan Adnan Mendere Caddesi ve Saygın Caddesini yeni baştan yeniliyor. Yapılan çalışma ile Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin alt yapısı bitirilirken, üst yapı çalışmaları da devam ediyor.

İKİ ÖENMLİ CADDEYE YENİ GÖRÜNÜM

Yapılan çalışmalar ile Adnan Menderes Caddesinin alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına gelirken, Saygın Caddesinde ise alt yapısı bitti üst yapısı için çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre sonra tamamen bitecek olan çalışmalar ile Diliskelesi Mahallesi yeni bir görünüme kavuşacak.  

DİLİSKELESİ İLÇEMİZE DEĞER KATIYOR

Alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına gelen Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin özellikle Oksijen AVM ve ulaşımı kolaylaştırırken, mahalleye de yeni bir görünüm kazandırıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Diliskelesi mahallemiz ilçemiz açısında oldukça önemli bir mahallemizdir. Dünyaca ünlü Osmangazi Köprüsünün bir ayağının Diliskelesi Mahalemizde olması Oksijen AVM’’nin Diliskelesi Mahallemizde olması mahallemize ayrı bir değer katarken, bizde mahallemizin eksikliklerini kısa sürede bitirerek ilçemize yakışır bir mahalle haline getirmek için çalışıyoruz.

DİLİSKELESİ’NE HİZMETE DEVAM

Diliskelesi Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kısa süre önce mahallemize yeni bir semt konağı kazandırdık. Bir yenisi daha yolda inşallah kısa sürede yapımına başlayacağız. Mahallemize yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Bunlarla birlikte alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda devam ediyor. Mahallemizin iki önemli caddesi olan Adnan Menderes ve Saygın Caddelerinin alt yapısı ve üst yapısı bitme aşamasına geldi. İnşallah kısa sürde bitecek ve mahallemize yakışır iki önemli caddemiz olacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.