Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı hizmete açıldı

Dilovası 08.03.2017 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı hizmete açıldı

Dilovası’nın her mahallesini yeni eserlerle donatmaya devam eden Dilovası Belediyesi, önceki gün Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu.

  Önceki gün törenle hizmete giren Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı’nın açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye meclis üyeleri, AK Parti SKM Başkanı Fazıl Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve çok sayıda davetli katıldı.   400 metre kare alan üzerine kurulu olan Saidi Nursi Semt Konağı’nda üst katında bay ve bayan mescit alt katında ise taziye evi ve toplantı salonu olarak hizmet verilecek. Açılışta konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “2014’te göreve geldiğimizden bu yana halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Diliskelesi Mahallemizde de eksikliği her zaman gündeme gelen semt konağı için üzerimize düşeni yapmaya çalışarak Saidi Nursi Semt Konağı’nı halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda Diliskelesi Mahallemize daha yeni semt konaklarını kazandırmaya devam edeceğiz. Yeni semt konağımızın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Dilovası’nın her mahallesini yeni eserlerle donatmaya devam eden Dilovası Belediyesi, önceki gün Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu.

 

Önceki gün törenle hizmete giren Diliskelesi Saidi Nursi Semt Konağı’nın açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye meclis üyeleri, AK Parti SKM Başkanı Fazıl Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve çok sayıda davetli katıldı.

 

400 metre kare alan üzerine kurulu olan Saidi Nursi Semt Konağı’nda üst katında bay ve bayan mescit alt katında ise taziye evi ve toplantı salonu olarak hizmet verilecek.

Açılışta konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “2014’te göreve geldiğimizden bu yana halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Diliskelesi Mahallemizde de eksikliği her zaman gündeme gelen semt konağı için üzerimize düşeni yapmaya çalışarak Saidi Nursi Semt Konağı’nı halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda Diliskelesi Mahallemize daha yeni semt konaklarını kazandırmaya devam edeceğiz. Yeni semt konağımızın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.