Dilmen'den Pereira'ya şok eleştiri! 'Yanlış...'

Spor 29.07.2015 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilmen'den Pereira'ya şok eleştiri! 'Yanlış...'

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

Deneyimli yorumcu, 0-0'lık skor için, "Fenerbahçe için ilk devrede şahane bir skor ortaya çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda turu kaybedebilirdi. Ancak Volkan ve rakibin beceriksizliği sayesinde maça ortak kaldı" ifadelerini kullandı. "Açıkçası bütün hafta boyunca yorumlar yapıldı, dinledik. İnsanlar Shakhtar Donetsk'i ve Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorlarmış. Shakhtar Donetsk, Lucescu ile birlikte gelen bir futbol kültürü var. Organizasyonu mükemmel bir takım. İlk yarı Fenerbahçe için şahane bir skor oldu. Normalde Shakhtar Donetsk ilk yarıyı 3-1 önde bitirirdi. Volkan Demirel'in konsantrasyonu çok yüksekti."    
NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

Deneyimli yorumcu, 0-0'lık skor için, "Fenerbahçe için ilk devrede şahane bir skor ortaya çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda turu kaybedebilirdi. Ancak Volkan ve rakibin beceriksizliği sayesinde maça ortak kaldı" ifadelerini kullandı.

"Açıkçası bütün hafta boyunca yorumlar yapıldı, dinledik. İnsanlar Shakhtar Donetsk'i ve Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorlarmış. Shakhtar Donetsk, Lucescu ile birlikte gelen bir futbol kültürü var. Organizasyonu mükemmel bir takım. İlk yarı Fenerbahçe için şahane bir skor oldu. Normalde Shakhtar Donetsk ilk yarıyı 3-1 önde bitirirdi. Volkan Demirel'in konsantrasyonu çok yüksekti."

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.