DİLOVALI AK KADINLAR BAŞKAN TOLTAR’A GİTTİ!

Dilovası 06.11.2017 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVALI AK KADINLAR BAŞKAN TOLTAR’A GİTTİ!

Dilovası AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yeni Yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toltar, Dilovası AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yeni teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Toltar, “Öncelikle, göreve Tekrar Yeniden seçilen Başarılı Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut Hanımefendi ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Benimde mensubu olduğum AK Parti’nin bu güne kadar elde etmiş olduğu başarılarda kadınlarımızın da çok büyük emeği ve katkısı var. Özellikle mahallelerimizde gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi, yerinde ve zamanında hizmet etme noktasında bizlere de büyük fayda sağlıyorlar. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisini ziyaret eden AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yürütme Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. AK Parti Dilovası Kadın Kolları başkanlığına Yeniden seçilen Gülay Artut, Dilovası gibi Güzel ilçede Yeniden Seçilmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşadığını söyledi. Kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Artut, “Kadın Kolları Başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Başarılı çalışmalarıyla birçok belediye tarafından örnek alınan Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar, gerek siyasi, gerekse yerel yönetim noktasında sahip olduğu tecrübelerle bize büyük bir güç katıyor. Bu gün de, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendisini ziyaret edip hem Ziyaret, hem de çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için Başkanımızı ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.   AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretin sonunda Başkan Toltar’a bir çiçek taktim ederek Hatıra fotoğrafı çektiler.
Dilovası AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yeni Yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toltar, Dilovası AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yeni teşkilat yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Toltar, “Öncelikle, göreve Tekrar Yeniden seçilen Başarılı Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut Hanımefendi ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Benimde mensubu olduğum AK Parti’nin bu güne kadar elde etmiş olduğu başarılarda kadınlarımızın da çok büyük emeği ve katkısı var. Özellikle mahallelerimizde gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi, yerinde ve zamanında hizmet etme noktasında bizlere de büyük fayda sağlıyorlar. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisini ziyaret eden AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yürütme Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Dilovası Kadın Kolları başkanlığına Yeniden seçilen Gülay Artut, Dilovası gibi Güzel ilçede Yeniden Seçilmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşadığını söyledi. Kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Artut, “Kadın Kolları Başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Başarılı çalışmalarıyla birçok belediye tarafından örnek alınan Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar, gerek siyasi, gerekse yerel yönetim noktasında sahip olduğu tecrübelerle bize büyük bir güç katıyor. Bu gün de, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendisini ziyaret edip hem Ziyaret, hem de çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için Başkanımızı ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.   AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretin sonunda Başkan Toltar’a bir çiçek taktim ederek Hatıra fotoğrafı çektiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.