DİLOVALI İŞ ADAMI DENAD’A AKÜLÜ ARAÇ BAĞIŞLADI!

Dilovası 14.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVALI İŞ ADAMI DENAD’A AKÜLÜ ARAÇ BAĞIŞLADI!

Dilovalı iş adamı Murat Erdoğan, Dilovası Engelliler Derneği (DENAD) aracılığıyla engellilerin hizmetine sunulmak üzere 3 adet akülü araba bağışladı. Denad’ın Diliskelesi Mahallesi’ndeki dernek binasında bir araya gelen dernek üyeleri, hayırsever iş adamı Murat Erdoğan’ı ağırladı. Erdoğan engellilere tahsis edilmek üzere beraberinde getirdiği 3 adet akülü arabayı derneğe teslim etti. Hep beraber kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldıracağız’’ dedi. ENGELLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ İş adamı Murat Erdoğan, Biz engelli kardeşlerimizin hem kendi engellerinden hem de maalesef bazı insanlarımızın koyduğu bir takım engeller ile mücadele ettiklerinin farkındayız. Bu amaçla kendilerine destek insani bir görevdir. Kardeşlerimizi mutlu ettiysek ne mutlu bize’’ diyerek engellilerin unutulmaması gerektiğini ifade etti. ELDEN’DEN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR Dernek Başkanı Abdulsamet Elden hayırsever iş adamının yaptığı yardımdan dolayı kendisine teşekkür ederek, ‘’Değerli iş adamımızın yaptığı yardım engelli kardeşlerimizin mutluluğu olacak. Yürümeye hasret 3 kardeşimizin ayağı olacak. Bu vesileyle tekrar değerli iş adamı kardeşimiz Murat Erdoğan’a engelli kardeşlerim adına çok teşekkür ederim’’ dedi.

Dilovalı iş adamı Murat Erdoğan, Dilovası Engelliler Derneği (DENAD) aracılığıyla engellilerin hizmetine sunulmak üzere 3 adet akülü araba bağışladı. Denad’ın Diliskelesi Mahallesi’ndeki dernek binasında bir araya gelen dernek üyeleri, hayırsever iş adamı Murat Erdoğan’ı ağırladı. Erdoğan engellilere tahsis edilmek üzere beraberinde getirdiği 3 adet akülü arabayı derneğe teslim etti. Hep beraber kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldıracağız’’ dedi.

ENGELLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ

İş adamı Murat Erdoğan, Biz engelli kardeşlerimizin hem kendi engellerinden hem de maalesef bazı insanlarımızın koyduğu bir takım engeller ile mücadele ettiklerinin farkındayız. Bu amaçla kendilerine destek insani bir görevdir. Kardeşlerimizi mutlu ettiysek ne mutlu bize’’ diyerek engellilerin unutulmaması gerektiğini ifade etti.

ELDEN’DEN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Abdulsamet Elden hayırsever iş adamının yaptığı yardımdan dolayı kendisine teşekkür ederek, ‘’Değerli iş adamımızın yaptığı yardım engelli kardeşlerimizin mutluluğu olacak. Yürümeye hasret 3 kardeşimizin ayağı olacak. Bu vesileyle tekrar değerli iş adamı kardeşimiz Murat Erdoğan’a engelli kardeşlerim adına çok teşekkür ederim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.