Dilovalı çocuklar Ormanya’da eğlendi!

Dilovası 26.08.2020 - 20:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı çocuklar Ormanya’da eğlendi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı vatandaşlar ile birlikte Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı gezdi. Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya bu kez Dilovalı çocukları ağırladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte muhteşem doğa atmosferinde Ormanya gezisinde bir araya gelen Dilovalı vatandaşlar doğası ve zengin canlı popülasyonuyla dikkat çeken Ormanya’ya hayran kaldı. Ormanya’nın büyüleyiciyi, sakinliği ve doğanın huzuru altında bir araya gelen vatandaşlar, rüya gibi bir gün geçirirken vatandaşlar dolu dolu bir güne imza atmanın dayanılmaz mutluluğuna imza attılar. Vatandaşlar, Ormanya’da doğa ile iç içe tarihi bir gün yaşarken inanılmaz atmosferde bol bol eğlendiler. Vatandaşlar Ormanya gezisi sırasında bol bol fotoğraf çektirip sohbet ettiler. BAŞKAN ŞAYİR’DEN TEŞEKKÜR İlk günkü gezi programındaki katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Davetimize icabet edip, Ormanya gezimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gezi programımızın yarın ve ertesi gün de devam edeceğini bununla birlikte katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız kültür müdürlüğümüzden kayıt yaptırabilirler” ifadesini kullanırken vatandaşlar için programların devam edeceğinin altını çizdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı vatandaşlar ile birlikte Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı gezdi.

Avrupa’nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya bu kez Dilovalı çocukları ağırladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte muhteşem doğa atmosferinde Ormanya gezisinde bir araya gelen Dilovalı vatandaşlar doğası ve zengin canlı popülasyonuyla dikkat çeken Ormanya’ya hayran kaldı. Ormanya’nın büyüleyiciyi, sakinliği ve doğanın huzuru altında bir araya gelen vatandaşlar, rüya gibi bir gün geçirirken vatandaşlar dolu dolu bir güne imza atmanın dayanılmaz mutluluğuna imza attılar. Vatandaşlar, Ormanya’da doğa ile iç içe tarihi bir gün yaşarken inanılmaz atmosferde bol bol eğlendiler. Vatandaşlar Ormanya gezisi sırasında bol bol fotoğraf çektirip sohbet ettiler.

BAŞKAN ŞAYİR’DEN TEŞEKKÜR

İlk günkü gezi programındaki katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Davetimize icabet edip, Ormanya gezimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gezi programımızın yarın ve ertesi gün de devam edeceğini bununla birlikte katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız kültür müdürlüğümüzden kayıt yaptırabilirler” ifadesini kullanırken vatandaşlar için programların devam edeceğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.