Dilovalı işadamından sağlıkçılara destek!

Dilovası 21.04.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı işadamından sağlıkçılara destek!

TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Orhan Temel, Dilovası Devlet Hastanesi’nde çalışan personellere erzak desteğinde bulundu. TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Orhan Temel, Dilovası Devlet Hastanesi’nde çalışan personellere Ramazan ayı münasebetiyle erzak yardımında bulundu. Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Hastanemizde daimi işçi statüsünde çalışan personellerimize yönelik Ramazan ayı münasebetiyle erzak kolisi hazırlayarak dağıtımını sağlayan İş Adamı TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan TEMEL Bey’e Hastane Yönetimi olarak şükranlarımızı sunarız.” ifadeleri kullanılırken, Temel ise; “Temkar A.Ş. olarak her zaman sağlıkçılarımıza ve bu millet için gecesini gündüzüne katan gerek sağlıkçı, gerek polis tüm kurum ve kuruluşlarımızın yanında olacağız” dedi.

TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Orhan Temel, Dilovası Devlet Hastanesi’nde çalışan personellere erzak desteğinde bulundu.

TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Orhan Temel, Dilovası Devlet Hastanesi’nde çalışan personellere Ramazan ayı münasebetiyle erzak yardımında bulundu. Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Hastanemizde daimi işçi statüsünde çalışan personellerimize yönelik Ramazan ayı münasebetiyle erzak kolisi hazırlayarak dağıtımını sağlayan İş Adamı TEMKAR A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan TEMEL Bey’e Hastane Yönetimi olarak şükranlarımızı sunarız.” ifadeleri kullanılırken, Temel ise; “Temkar A.Ş. olarak her zaman sağlıkçılarımıza ve bu millet için gecesini gündüzüne katan gerek sağlıkçı, gerek polis tüm kurum ve kuruluşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.