Dilovalı öğrenci göğsümüzü kabarttı!

Dilovası 12.12.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı öğrenci göğsümüzü kabarttı!

Dünya çapında ortaokul düzeyinde yaklaşık olarak 72 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve en prestijli yarışma olan Uluslararası Genç Bilim Olimpiyatı’na ilk defa katılan Türkiye’yi TÜBİTAK temsil etti. Yarışmada tüm öğrenciler bronz madalya kazanırken, Kocaeli’yi temsilen katılan Dilovası Özel ENKA Teknik Okulları ve İzmit Bilsem öğrencisi Mehmet Can Baştemir’de madalya alarak gururlandırdı. 03-11 Aralık 2019 tarihlerinde Katar’da düzenlenen ve altı öğrencimizin Ülkemizi temsil ettiği olimpiyatta tüm öğrenciler bronz madalyayla ülkemizi gururlandırdı. Bilim insanı yetiştirmede erken yaşlarda gençleri motive eden, bilim dallarında yarışma ruhuyla gençliği araştırmaya, öğrenmeye ve derinlemesine bilgi sahibi olmaya sevk eden bilim olimpiyatlarında Türkiye bir kez daha uluslararası arenada TÜBİTAK tarafından temsil edildi. BAŞARILARI HERKESİ GURURLANDIRDI Ülkemizi temsil eden ekipte Dilovası Özel ENKA Teknik Okulları ve İzmit Bilsem öğrencisi Mehmet Can Baştemir başta olmak üzere; Bilge Ceyda Uzun, Arda Ege Erdoğan, Barbaros Bolat, Anıl Deniz Yılmaz ve Burak Furkan Martin yer aldı. Uluslararası Genç Bilim Olimpiyatı’nda Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında gösterdikleri başarı ile Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerin başarısı herkesi gururlandırdı. TÜBİTAK’tan yapılan açıklamada, “Olimpiyatlara katılan tüm öğrencilerimize, ailelerine, öğretmenlerine, başta Komite Başkanlarımız olmak üzere eğitimlerde görev alan tüm akademisyenlere teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.  

Dünya çapında ortaokul düzeyinde yaklaşık olarak 72 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve en prestijli yarışma olan Uluslararası Genç Bilim Olimpiyatı’na ilk defa katılan Türkiye’yi TÜBİTAK temsil etti. Yarışmada tüm öğrenciler bronz madalya kazanırken, Kocaeli’yi temsilen katılan Dilovası Özel ENKA Teknik Okulları ve İzmit Bilsem öğrencisi Mehmet Can Baştemir’de madalya alarak gururlandırdı.

03-11 Aralık 2019 tarihlerinde Katar’da düzenlenen ve altı öğrencimizin Ülkemizi temsil ettiği olimpiyatta tüm öğrenciler bronz madalyayla ülkemizi gururlandırdı. Bilim insanı yetiştirmede erken yaşlarda gençleri motive eden, bilim dallarında yarışma ruhuyla gençliği araştırmaya, öğrenmeye ve derinlemesine bilgi sahibi olmaya sevk eden bilim olimpiyatlarında Türkiye bir kez daha uluslararası arenada TÜBİTAK tarafından temsil edildi.

BAŞARILARI HERKESİ GURURLANDIRDI

Ülkemizi temsil eden ekipte Dilovası Özel ENKA Teknik Okulları ve İzmit Bilsem öğrencisi Mehmet Can Baştemir başta olmak üzere; Bilge Ceyda Uzun, Arda Ege Erdoğan, Barbaros Bolat, Anıl Deniz Yılmaz ve Burak Furkan Martin yer aldı. Uluslararası Genç Bilim Olimpiyatı’nda Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında gösterdikleri başarı ile Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerin başarısı herkesi gururlandırdı. TÜBİTAK’tan yapılan açıklamada, “Olimpiyatlara katılan tüm öğrencilerimize, ailelerine, öğretmenlerine, başta Komite Başkanlarımız olmak üzere eğitimlerde görev alan tüm akademisyenlere teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.