19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI GENÇLİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU!

Dilovası 26.05.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI GENÇLİK ŞÖLENİNDE BULUŞTU!

Dilovası Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Geleneksel Olarak Her sene düzenlenen Gençlik Şöleni coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu yıl 3.sü düzenlenen gençlik şöleninde gençler müzikler eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar.     Tüm gençlere ve çocuklara başarılı ve mutlu yarınlar dileyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Resmi bayram kutlamaların ardından gençlerimizin ve çocuklarımızın eğlenmesi amacıyla önceki yılarda başlattığımız şölenimizin 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları bizler için önemli bir değer ifade ediyor. Gençlerimize sahip çıkmaya ve onların yalnız olmadığını göstermek için çalışıyoruz. Yarınımızın büyükleri gençlerimizi iyi yetiştirtmek için elimizden gelen gayreti sonuna kadar gösteriyoruz. Hazırladığımız bir birinden güzel etkinliklerle gençlerimizin güzel dakikalar geçirmesini diliyorum.”dedi. Büyük ilgi ve alaka gören Geleneksel 3. Gençlik Şölenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, ilçe protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri, Gençler ve öğrenciler katıldı.  

Dilovası Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Geleneksel Olarak Her sene düzenlenen Gençlik Şöleni coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu yıl 3.sü düzenlenen gençlik şöleninde gençler müzikler eşliğinde halaylar çekip oyunlar oynadılar.

 

 

Tüm gençlere ve çocuklara başarılı ve mutlu yarınlar dileyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Resmi bayram kutlamaların ardından gençlerimizin ve çocuklarımızın eğlenmesi amacıyla önceki yılarda başlattığımız şölenimizin 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları bizler için önemli bir değer ifade ediyor. Gençlerimize sahip çıkmaya ve onların yalnız olmadığını göstermek için çalışıyoruz. Yarınımızın büyükleri gençlerimizi iyi yetiştirtmek için elimizden gelen gayreti sonuna kadar gösteriyoruz. Hazırladığımız bir birinden güzel etkinliklerle gençlerimizin güzel dakikalar geçirmesini diliyorum.”dedi.

Büyük ilgi ve alaka gören Geleneksel 3. Gençlik Şölenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, ilçe protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri, Gençler ve öğrenciler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.