DİLOVASI’NA 100 TON KORKULUK YAPILDI

Dilovası 29.11.2016 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI’NA 100 TON KORKULUK YAPILDI

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, ilçenin eğimli coğrafik yapısından dolayı hem ken t görüntüsünün kazandırılması hemde can güvenliğinin daha iyi bir şekilde sağlanması için ilçe genelinde eğimli cadde ve sokaklara demir korkuluk ve merdiven yapımına ara vermeden devam ediyor.

    Dilovası’nın Turgut Özal, Orhangazi, Mimarsinan, Kayapınar, Diliskelesi ve Tavşancıl mahallelerinde eğimli ve engebeli olan yerlerdeki istinat duvarlarının üzerine estetik görünümlü demir korkuluklar ve merdivenler yapılıyor. Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her şehrin kendisine has bir coğrafi yapısı var. İlçemiz de dik bayır ve engebeli yerleşim alanından oluşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden beri yeni yollar ve alternatif güzergâhlar oluşturmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızla halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sunmakla birlikte halkımızın can güvenliğini de sağlayacak istinat duvarları, merdiven ve korkuluklar yapmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 100 ton demir kullanılarak korkuluk yapmaktayız. Çocuklarımız ve halkımız bu duvarların kenarlarından rahatça ulaşımı sağlayabilsinler diye korkuluklar ve evlere ulaşımı sağlayacak 25 adet merdiven yaparak yollarımızdaki konforu ve güvenliği arttırıyoruz" dedi. Dilovası Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü 2,5 yılda tüm mahallelerindeki muhtelif cadde ve sokaklara 100 ton korkuluk yaparak adeta tüm şehirde korkulan kazaların önüne geçip güvenilir ve konforlu bir kent oluşturdular. Böylece Dilovası'nda 2,5 yılda yaklaşık 12 kilometre civarında korkuluk yapılmış oldu.
Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, ilçenin eğimli coğrafik yapısından dolayı hem ken t görüntüsünün kazandırılması hemde can güvenliğinin daha iyi bir şekilde sağlanması için ilçe genelinde eğimli cadde ve sokaklara demir korkuluk ve merdiven yapımına ara vermeden devam ediyor.

 

 

Dilovası’nın Turgut Özal, Orhangazi, Mimarsinan, Kayapınar, Diliskelesi ve Tavşancıl mahallelerinde eğimli ve engebeli olan yerlerdeki istinat duvarlarının üzerine estetik görünümlü demir korkuluklar ve merdivenler yapılıyor. Çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her şehrin kendisine has bir coğrafi yapısı var. İlçemiz de dik bayır ve engebeli yerleşim alanından oluşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden beri yeni yollar ve alternatif güzergâhlar oluşturmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızla halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sunmakla birlikte halkımızın can güvenliğini de sağlayacak istinat duvarları, merdiven ve korkuluklar yapmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 100 ton demir kullanılarak korkuluk yapmaktayız. Çocuklarımız ve halkımız bu duvarların kenarlarından rahatça ulaşımı sağlayabilsinler diye korkuluklar ve evlere ulaşımı sağlayacak 25 adet merdiven yaparak yollarımızdaki konforu ve güvenliği arttırıyoruz" dedi.

Dilovası Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü 2,5 yılda tüm mahallelerindeki muhtelif cadde ve sokaklara 100 ton korkuluk yaparak adeta tüm şehirde korkulan kazaların önüne geçip güvenilir ve konforlu bir kent oluşturdular. Böylece Dilovası'nda 2,5 yılda yaklaşık 12 kilometre civarında korkuluk yapılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.