19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI'NDA FECİ ÖLÜM!

Dilovası 25.12.2017 - 20:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI'NDA FECİ ÖLÜM!

Dilovası’nda bir mangal kömürü deposunda çıkan yangının söndürülmesinin ardından trajedi yaşandı.

Yangının etkisiyle alevlerin ulaştığı kamyonda, Afgan uyruklu bir gencin yanarak öldüğü anlaşıldı. Dilovası Tepecik Mahallesi’nde yer alan mangal kömür deposunda yangın başladı. Kömür deposundaki yangın kısa sürede büyüdü ve depo içinde bulunan kamyon da alevlerin etkisi altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiyenin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alınırken, alanda yapılan inceleme sırasında kamyonet arkasında bir ceset bulundu. Yapılan incelemede cesedin depoda çalışan Afgan Uyruklu AyabKhan (22) adlı gence ait olduğu belirlendi. Ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, yangın ve iş yeri hakkında da soruşturma başlatıldı.
Dilovası’nda bir mangal kömürü deposunda çıkan yangının söndürülmesinin ardından trajedi yaşandı.

Yangının etkisiyle alevlerin ulaştığı kamyonda, Afgan uyruklu bir gencin yanarak öldüğü anlaşıldı.

Dilovası Tepecik Mahallesi’nde yer alan mangal kömür deposunda yangın başladı. Kömür deposundaki yangın kısa sürede büyüdü ve depo içinde bulunan kamyon da alevlerin etkisi altında kaldı.

Olay yerine gelen itfaiyenin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alınırken, alanda yapılan inceleme sırasında kamyonet arkasında bir ceset bulundu.

Yapılan incelemede cesedin depoda çalışan Afgan Uyruklu AyabKhan (22) adlı gence ait olduğu belirlendi. Ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, yangın ve iş yeri hakkında da soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.