DİLOVASI'NDA GENÇ KUŞAKLAR DERNEĞİ AÇILDI!

Dilovası 21.11.2016 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI'NDA GENÇ KUŞAKLAR DERNEĞİ AÇILDI!

  Dilovası’nda Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği önceki gün gerçekleşen törenle açıldı. Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Fazıl Korkmaz, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve daha birçok kişinin katılımıyla gerçekleşti. HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin açılışını gerçekleştirdik. Dernek başkanı Üzeyir Turhan kardeşim ve yönetimine başarılar dilerim.” Dedi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ise, “İlçemizde Yeni Kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Derneği Açılışına Katılarak Hayırlı Olsun Dileklerimizi Dernek Başkanımız Üzeyir Turhan'a ve Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Erkan'a ilettik. Dilovası Genç Kuşaklar Derneği İlçemize Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. BAŞKAN TURHAN DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ Dernekle ilgili kısa bir açıklamada bulunan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Dernek Başkanı Üzeyir Turhan, “Dilovası'nda bulunan her türlü sorunlara çözüm bulmak ve Dilovası'nın en büyük problemlerinden biri olan uyuşturucuyu gençlerden uzak tutmak için el birliğiyle hareket edeceğiz. Biz gençlerimizin çevreye zarar verecek ortamlardan uzak durmasını istiyoruz. Gençlerimizi zararlı ortamlardan kurtararak topluma kazandırmak için mücadele vereceğiz.” Dedi. 

 

Dilovası’nda Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği önceki gün gerçekleşen törenle açıldı. Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneği önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Fazıl Korkmaz, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve daha birçok kişinin katılımıyla gerçekleşti.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Derneğinin açılışını gerçekleştirdik. Dernek başkanı Üzeyir Turhan kardeşim ve yönetimine başarılar dilerim.” Dedi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ise, “İlçemizde Yeni Kurulan Dilovası Genç Kuşaklar Derneği Açılışına Katılarak Hayırlı Olsun Dileklerimizi Dernek Başkanımız Üzeyir Turhan'a ve Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Erkan'a ilettik. Dilovası Genç Kuşaklar Derneği İlçemize Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

BAŞKAN TURHAN DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dernekle ilgili kısa bir açıklamada bulunan Dilovası Genç Kuşaklar Sosyal Hizmetler Dernek Başkanı Üzeyir Turhan, “Dilovası'nda bulunan her türlü sorunlara çözüm bulmak ve Dilovası'nın en büyük problemlerinden biri olan uyuşturucuyu gençlerden uzak tutmak için el birliğiyle hareket edeceğiz. Biz gençlerimizin çevreye zarar verecek ortamlardan uzak durmasını istiyoruz. Gençlerimizi zararlı ortamlardan kurtararak topluma kazandırmak için mücadele vereceğiz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.