19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI’NDA NECATİ TEMİZ DE “ADAYIM” DEDİ

Dilovası 11.08.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI’NDA NECATİ TEMİZ DE “ADAYIM” DEDİ

AK Parti Genel Merkezi'nin Kongre tarihlerini netleştirilmesi ile birlikte Dilovası'nda adaylar belli olmaya başladı.

AK Parti Genel Merkezinin Kongre tarihlerinin netleştirilmesi ile birlikte Dilovası’nda adaylar belli olmaya başladı. Dilovası'nda adaylığını ilk olarak açıklayan Yasin Turak'dan sonra, İlçenin tanınmış iş adamı, AK Parti Dilovası`nda kurucu başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği ile AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcılığı gibi parti içerisinde önemli görevlerde bulunan, Dilovası halkının çok yakından tanıdığı halkın daim içinde olan ve kendini halka çok sevdiren Necati Temiz Dilovası AK Parti İlçe Başkanlığına aday olacağını söyledi. NECATİ TEMİZ ÖN PLANDA! Edinilen bilgiye göre Necati Temiz’in parti içerisinden de büyük destek aldığı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına en güçlü aday olacağı biliniyor. Bazı STK ve İş adamlarının Necati Temiz ismi üzerinde ısrar edeceği gerek Kocaeli gerekse Ankara üzerinde çalışmalar yapıldığ iddia ediliyor. Dilovası'nda bir çok partili Necati Temiz'le AK Parti'nin Dilovası'nda ivme kazanacağı ve ilçede büyük hareketlilik olacağını vurguladı.  
AK Parti Genel Merkezi'nin Kongre tarihlerini netleştirilmesi ile birlikte Dilovası'nda adaylar belli olmaya başladı.

AK Parti Genel Merkezinin Kongre tarihlerinin netleştirilmesi ile birlikte Dilovası’nda adaylar belli olmaya başladı. Dilovası'nda adaylığını ilk olarak açıklayan Yasin Turak'dan sonra, İlçenin tanınmış iş adamı, AK Parti Dilovası`nda kurucu başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği ile AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcılığı gibi parti içerisinde önemli görevlerde bulunan, Dilovası halkının çok yakından tanıdığı halkın daim içinde olan ve kendini halka çok sevdiren Necati Temiz Dilovası AK Parti İlçe Başkanlığına aday olacağını söyledi.

NECATİ TEMİZ ÖN PLANDA!
Edinilen bilgiye göre Necati Temiz’in parti içerisinden de büyük destek aldığı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına en güçlü aday olacağı biliniyor. Bazı STK ve İş adamlarının Necati Temiz ismi üzerinde ısrar edeceği gerek Kocaeli gerekse Ankara üzerinde çalışmalar yapıldığ iddia ediliyor. Dilovası'nda bir çok partili Necati Temiz'le AK Parti'nin Dilovası'nda ivme kazanacağı ve ilçede büyük hareketlilik olacağını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.