19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI'NDA ONLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR!

30.06.2015 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI'NDA ONLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR!

Dilovası’nda semt konakları ve taziye evlerine yenisi ekleniyor!

Dilovası Belediyesinin ilçeye kazandırdığı  semt konakları ve taziye evlerine bir yenisi daha eklendi. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak semt konağı Diliskelesi Mahallesinin üçüncü semt konağı ve bilgi evi olacak. Dilovası Belediyesi tarafından Diliskelesi Mahallesinde yaptırılan semt konağı ve taziye evi yaklaşık üç dönüm arazi üzerine kurulmuş iki katlı ve  400 m2 kullanım alanına sahip. Giriş katı taziye ve toplantı salonu şeklinde dizayn edilerek şadırvanı ile çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı şekilde donatılmış. Üst katı ise konak ve bilgi evi şeklinde yapıldı.  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Halkımız bu hizmetlere büyük teveccüh göstermektedir. Diliskelesi Mahallemize üçüncü semt konağı ve taziye evi yapımını tamamladık ve önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Toplam 400 m2 kullanım alanı olan ve her türlü ihtiyaç göz önüne alınarak iki kat olarak yapılan semt konaklarımız mahalle sakinlerimizin olarak artık yapacağımız her türlü taziye, toplantı ve görüşmelerimizi nezih bir ortamda gerçekleştirme imkânına sahip olacak” dedi.
Dilovası’nda semt konakları ve taziye evlerine yenisi ekleniyor!

Dilovası Belediyesinin ilçeye kazandırdığı  semt konakları ve taziye evlerine bir yenisi daha eklendi. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak semt konağı Diliskelesi Mahallesinin üçüncü semt konağı ve bilgi evi olacak.

Dilovası Belediyesi tarafından Diliskelesi Mahallesinde yaptırılan semt konağı ve taziye evi yaklaşık üç dönüm arazi üzerine kurulmuş iki katlı ve  400 m2 kullanım alanına sahip. Giriş katı taziye ve toplantı salonu şeklinde dizayn edilerek şadırvanı ile çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı şekilde donatılmış. Üst katı ise konak ve bilgi evi şeklinde yapıldı.

 Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Halkımız bu hizmetlere büyük teveccüh göstermektedir. Diliskelesi Mahallemize üçüncü semt konağı ve taziye evi yapımını tamamladık ve önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Toplam 400 m2 kullanım alanı olan ve her türlü ihtiyaç göz önüne alınarak iki kat olarak yapılan semt konaklarımız mahalle sakinlerimizin olarak artık yapacağımız her türlü taziye, toplantı ve görüşmelerimizi nezih bir ortamda gerçekleştirme imkânına sahip olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.