DİLOVASI'NDA YILIN SON MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Dilovası 01.12.2017 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI'NDA YILIN SON MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Dilovası Belediyesi 2017 yılı son meclis toplantısı olan Aralık ayı meclisi toplantısı gerçekleşti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşen 2017 yılı son meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. 5 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2017 yılını geride bırakırken, bugün de 2017 yılının son meclis toplantısını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Koca bir yılı geride bırakırken, geçtiğimiz yıl içerisinde ilçemizin ve bölgemizin gelişimine sunduğumuz katkıların daha fazlasını 2018 yılı içerisinde de yapmayı hedefleterek meclis toplantımızın hayırlara verisle olmasını diliyorum.  BAŞKAN TOLTAR ŞEHİT ÖZAVCI'YI UNUTMADI Ayrıca geçtiğimiz hafta Dilovası'ndan bir vatan evladımız Ömer Özavcı kardeşimiz elim bir kaza sonucu vatani görevini yaptığı Muğla'nın Milas ilçesinde şehit olmuştur. Şehit askerimiz Ömer Özavcı'ya Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.  VALİ AKSOY İLE MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK Önceki gün Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'ın ilçemizi ziyareti ile muhtarlarımız ve kurum müdürlerimiz ile bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Umarım Valimiz öncülüğünde yapılan toplantıda alınan kararlar biran önce hayata geçecek ve ilçemizin gelişimine katkı sunacaktır. Toplantı sonrası şehit ailelerimiz Özavcı ve Atasoy ailelerini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik."dedi. 5 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ Gündeme dair konuşmasının ardından 5 gündem maddesini ele alan Başkan Toltar, gündem maddelerini tek tek okutarak oyladı. 5 Gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.  
Dilovası Belediyesi 2017 yılı son meclis toplantısı olan Aralık ayı meclisi toplantısı gerçekleşti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında gerçekleşen 2017 yılı son meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. 5 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2017 yılını geride bırakırken, bugün de 2017 yılının son meclis toplantısını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Koca bir yılı geride bırakırken, geçtiğimiz yıl içerisinde ilçemizin ve bölgemizin gelişimine sunduğumuz katkıların daha fazlasını 2018 yılı içerisinde de yapmayı hedefleterek meclis toplantımızın hayırlara verisle olmasını diliyorum. 

BAŞKAN TOLTAR ŞEHİT ÖZAVCI'YI UNUTMADI

Ayrıca geçtiğimiz hafta Dilovası'ndan bir vatan evladımız Ömer Özavcı kardeşimiz elim bir kaza sonucu vatani görevini yaptığı Muğla'nın Milas ilçesinde şehit olmuştur. Şehit askerimiz Ömer Özavcı'ya Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. 

VALİ AKSOY İLE MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

Önceki gün Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'ın ilçemizi ziyareti ile muhtarlarımız ve kurum müdürlerimiz ile bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Umarım Valimiz öncülüğünde yapılan toplantıda alınan kararlar biran önce hayata geçecek ve ilçemizin gelişimine katkı sunacaktır. Toplantı sonrası şehit ailelerimiz Özavcı ve Atasoy ailelerini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik."dedi.

5 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Gündeme dair konuşmasının ardından 5 gündem maddesini ele alan Başkan Toltar, gündem maddelerini tek tek okutarak oyladı. 5 Gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.